ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород — не Барселона! Тому до соціалістичних ідей Сергій Ратушняк та Ігор Гаврилів ставляться з підозрою

    28 июня 2024 пятница
    49 переглядів

    Ось і вирішила подати свою точку зору газета «Трибуна» про обіцянки-цяцянки (свої та чужі!) і реальні програми (тільки чужі, бо своїх не має). Попервах вона щиро радіє, що Театральна площа нагадує їм «публічний клуб під відкритим небом», де „не відчувається агресивності по відношенню до «різноманітних думок». Та відразу після цього обнадійливого вступу «Трибуна» заговорила про «сміття „барвисто-соціалістичного штибу». Треба ж таку словесну композицію придумати! «Хочеш, щоб нам повірили і мене обрали мером, а тебе призначили головним редактором газети «Ужгород»?», — запитав Ратушняк у Гавриліва. «Хочу!» — відповів Гаврилів. «Бреши щось неймовірне та вали все з моєї хворої голови на здорову соціалістичну. Бо попадуть у міську раду — нам легкого життя не буде!»
    А щоб ця брехня була ще більше, опукліше, рельєфніше, страшніше — то «Трибуна» рейтинг свого власника обіграла так, що біля нього нема чого робити іншим конкурентам. Мовляв, скоро Ратушняк прийде до влади і все життя переміститься з публічного клубу на Театральній у публічний дім на «РІО-базі», що переведе в свій статус і мерію.Ратушняк, звичайно, класний великолучківський пацан і рейтинг його добре обіграний на скандалах, але за згодою Балоги, та з програшем його на виборах міського голови життя не закінчиться, колишній безпредєл не повернеться, ніхто не дозволить тишком-нишком «„розводити» інших. Не буде хамського ставлення до потреб людей. Пригадаймо ж, що при мерстві Сергія Миколайовича гарячої води не було, тепло тільки декому, особливо гарячому тілом, лише снилося, воду пробували подавати в певні години, але так і не налагодили цього графіка. Про локальні котельні велися тільки розмови з 1994 року, як і про енергозбереження перед виборами: заміну вікон і дверей в усіх квартирах і під’їздах ужгородців. Бо кожна передвиборна компанія Ратушняка супроводжувалася нездійсненними обіцянками, які ніколи не виконувалися!

    2002 року Сергій Слободянюк зробив усе, щоб не було сумісництва посади мера і нардепа. Можна стверджувати, що він врятував пана Ратушняка від закономірного казенного дому. Чому? Бо з тією командою Ужгород у ту зиму перетворився б на закарпатський Алчевськ, і, звісно, політичній кар’єрі того ж Ратушняка прийшов би капут. Натомість ділові якості Юрія Фогела не дали жодній родині мерзнути згаданої зими.

    Зупиніться і тепер!

    Куди ж ви, пане Сергію, ідете — у Верховну Раду чи в міські голови? В 2002 році ви вже лагідно переконували всіх, закидавши Ужгород 40 тисячами листівок, що йдете лише в мери. І тільки в мери!Чому ж обманули? Чи не обманете тепер? Мабуть, ТАК. То що вам важливіше — «горезвісна „депутатська недоторканність» чи любов до ужгородців, чуйне ставлення до їхніх проблем? Питання, очевидно, не вимагає відповіді. І так усе ясно з вами. Ви любите ужгородців на словах, а на ділі — тільки себе.

    Якщо все ж таки ви не попадете у Верховну Раду (а недаторканність вам потрібна — це майже питання життя і смерті!) – з якою командою станете керувати містом? Ваші тимчасові попутники Ю.Бедь, Р.Левицький, І.Ванджурак, В.Химинець, В.Бобков – це люди, які поки що не збудували й собачої будки для бездомних ужгородських тварин. І, якщо можна, дайте публічну відповідь які посади у вашому міськвиконкомі займатимуть кримінальні авторитети, що перебувають у розшуку, — Євген «Трактор» та В’ячеслав «Ліса»? Випадково, не радників з питань координації правоохоронних органів та малого і середнього бізнесу? Вельми дивує, Сергію Миколайовичу, ужгородців і ваша дружба з «пораненими в голову українськими націоналістами» (ваша пряма мова — «РІО») Чучкою і Гаврилівим. Що очікувати угорцям, євреям, словакам, росіянам, русинам від вас та ваших друзів? Чому ви так несамовито самовисунилися в мери? Чи ви не довіряєте міському народному блоку Литвина-Ванджурака, чи він існує тільки на папері? А, можливо, це міський блок не довірив вам таку честь — балотуватися в мери?!?

    І тепер, будь ласка, не давіть на свідомість громадян, панове Ратушняк і Гаврилів, своїми рейтингами, виссаними з брудного пальця. Розкажіть краще ужгородцям, звідки ви візьмете гроші на всі ті блага, які обіцяєте. Грошей, як відомо, в бюджеті нема й не передбачається. А жодний інвестор під вашу загальновідому «ділову» репутацію не дасть і ламаного цента. Не дивно, що конструктивна позиція ужгородських соціалістів викликає у вас таке обурення!

    Мало того, ви ще й намагаєтеся їх забруднити звинуваченнями у взаєминах з „Барвою”(?!?). Знаєте, ніколи С.Слободянюк не був помічений у дружніх взаєминах з В.І.Балогою, а от ви — навпаки. З 2000 року ви дружите з Балогою, як Муссоліні з Гітлером, маєте дружні та бізнес-стосунки з ним та Петьовкою — Леніним мукачівської революції.

    Соціалісти протиставляють вашій брехливій позиції вирішення проблемних питань людей. А ті запити, які фракція Соціалістичної парітї України в міськраді, зокрема С.Слободянюк, виголошують на сесіях, — і є істинним критерієм довіри виборців до соціалістів: ужгородці, власне, й апелюють до останніх, пишучи свої звернення до фракції СПУ, бо звернення до вас, пане Ратушняк, роками залишаються без відповіді.

    І вам, мабуть, треба змінити ваші політтехнології з чисто віртуального піару на конкретну допомогу конкретним, а не вигаданим «Трибуною», ужгородцям... Крім того, пане Ратушняк, чому ви приховуєте від наших городян, що прагнете обійняти посаду голови обласної ради? Щоб отримати ще більше влади і далі мучити закарпатців своїми метаннями то вліво, то вправо, то вгору, то вниз...

    Клуб професійних журналістів Закарпаття
    Міф про команду Ратушняка
    Про ратушняківсько-януковичцький симбіоз, або Як РІОвці захворіли на ратушняківський сказ!
    Ратушняк відмовився допомагати мешканцям свого виборчого округу!
    "Наша Україна" подала до ЦВК скаргу на Сергія Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    більшої дурниці ще не читав. Ну і писаки...
    Потрібно терміново вводити ліцензування журналістської діяльності. Бо скоро прибиральниці будуть у газети писати краще, ніж так звані професійні журналісти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті посміявся, а то вже сумно було від цієї кампанії. Аж тут порадували соціалісти з їхніми вихваляннями СЛОБОДЯНЮКА (Цитата: "2002 року Сергій Слободянюк зробив усе, щоб не було сумісництва посади мера і нардепа. Можна стверджувати, що він врятував пана Ратушняка від закономірного казенного дому") !!! Весь Ужгород знає, що цей неграмотний урюк і цвяха ржавого не вартує, а до соціалістів очолював штаю зека, аж тут він таким крутим розумнягою став і навіть Рату врятував! Психи