ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Тому, хто посприяє затримці двох невідомих, які пограбували магазин годинників "Секунда", міліція виплатить 1 тисячу гривень

    26 апреля 2024 пятница
    45 переглядів

    Закарпатська міліція оголосила винагороду у 1000 гривень за інформацію, що посприяє затримці двох невідомих, які пограбували ужгородський магазин годинників «Секунда», повідомила старший інспектор групи роботи з населенням Ужгородського міськвідділу міліції Людмила Талабішка.Двоє невідомих у чорних масках і з пістолетом за 10 хвилин до закриття увірвалися до магазину «Секунда», що продає швейцарські годинники. Погрожуючи зброєю, нападники примусили трьох продавців лягти на підлогу і відтак безперешкодно забрали годинники відомих фірм « Тіссот», «Лонджунья», «Радо». Вартість викрадених годинників сягає 85 тисяч гривень.

    Одна з продавців устигла натиснути кнопку державної охорони, однак, коли служба прибула, грабіжники вже зникли в невідомому напрямку.

    За словами Людмили Талабішки, торік цей магазин також потерпів від крадіжки. Тоді злочинці розібрали стіну. Після того випадку власники «Секунди» придбали сейф, де й зберігали коштовні годинники. Напад стався якраз тоді, коли продавці мали намір покласти товар до сховку.
    Ужгород: Двоє грабіжників у масках обчистили «Секунду», яка торгує швейцарськими годинниками

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору