ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська "Радванка" зустрічала Гісема

    23 июня 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Кандидат на посаду Ужгородського міського голови Володимир Гісем та кандидати в депутати Ужгородської міської ради від Соціалістичної партії України по радванському бездоріжжю прийшли до мешканців „критичного” району обласного центру Закарпаття.

    ...Суботнього післяобіду яскрава малинова палатка соціалістів та колонки, з яких лунала музика, потрохи збирала довкола себе мешканців “Радванки”: старих і молодих, українців та ромів, усіх, хто сьогодні мешкає в цьому, забутому владою, мікрорайоні Ужгорода. Люди збирались, але перед самим приїздом Володимира Васильовича на довколишніх вулицях вимкнули світло...

    Проте команді кандидатів-соціалістів це планів не зламало. Спілкування вийшло справжнім, живим, дуже активним та емоційним. У людей, які спочатку доволі насторожено сприймали нового кандидата на посаду міського голови, але прислухавшись до його слів про те, що Радванку можна зробити повноцінним та цивілізованим куточком міста, провівши там на совість каналізаційні сполучення, проклавши нові, а не „заштопавши” старі місцеві дороги та привівши до ладу санітарний стан мікрорайону, –зажевріла надія.

    - Ми можемо вам допомогти, - сказав Володимир ГІСЕМ. - У вашому районі повинен бути орган місцевого самоврядування та Громадська рада, які триматимуть порядок на всіх довколишніх вулицях. Але без вашої участі в цій допомозі, без вашої підтримки ми не обійдемося.

    У вигуках і словах присутніх мешканців було стільки болю і розпачу від тієї безвиході, в якій вони вже не один рік живуть: “Чому світло вимикають?” “Чому майстри з комунальних служб такі нехлюї?” “Чому довколишні вулиці не приведуть до ладу?” “Чому й досі ледь не всі роботи по благоустрію району мешканці мусять робити за власний кошт?”.

    Володимир Васильович переконував жителів Радванки, що всьому цьому може настати край за їхнього мудрого рішення в день виборів.

    А далі слово взяли присутні кандидати в депутати Ужгородської міської ради від Соціалістичної партії України. Єлизавета ЛЯХ, завідуюча Ужгородською міською дитячою поліклінікою, починала працювати дільничним педіатром саме в мікрорайоні Радванка:

    — Всі проблеми цього району мені добре знайомі. Я йду в міську раду не як політик, а як медик і зроблю все, що від мене залежить, аби в цьому районі була окрема сімейна амбулаторія і належне медичне обслуговування як діточок, так і дорослих.

    Сергій ОЛЕКСІЮК, директор Ужгородського міського центру зайнятості, на своєму виборчому округу вже мав справу з подібним занедбаним районом:

    — Вулиця Маресьєва була в такому ж стані, як сьогодні й вул.Тельмана біля вас. Але тепер там є нормальна дорога та всі комунікації. При правильному підході до роботи, чесності та добросовісності відповідальної особи будь-яку роботу можна виконати якісно.

    Юрій ФОГЕЛ, директор КП "Ужгородтеплокомуненерго", був, власне, ініціатором цієї зустрічі на Радванці:

    — Володимир Васильович Гісем – чоловік дуже скромний та хазяйновитий і сам себе вихваляти не стане. Скажу вам лише одне: наша команда кандидатів-соціалістів 2 місяці просила його балотуватись на посаду міського голови, тому що ми переконані — якщо не він стане мером Ужгорода, то місто наше просто загине в купах сміття, в байдужості.
    Ветерани і соціалісти Ужгорода - разом!

    Інвестори прийдуть в Ужгород тільки під ім’я відомої в Європі людини
    Соціалісти привітали зі святом жінок-активісток Ужгородського товариства глухих
    Ужгородських соціалістів непокоїть стан міських гуртожитків

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "блювоту і болото" зливайте на ужгород.нет або на РІО.Счасти вам....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гисем украл коньячный завод, но ему мало, хочет украсть весь Ужгород

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слушай псевдопатриот Ратушняк!Гисем спас коньячный завод от развала и приватизации Балогой и Ризаком!Завод находиться в собственности государства и в оренде трудового коллектива!Гисему за это надо сказать спасибо-если ты патриот.Как и за создание единственного закарпатского банка"Коопинвестбанк".И только Гисем может спасти Ужгород его завод заплатил в бюджет 70 млн.грн тогда как бюджет Ужгорода - 150 млн.А за какие шиши Рата будет подымать город.Про инвесторов можно забыть надолго.Все знают что рата уголовный авторитет Ваша истерика по поводу Гисема вполне понятна - с ним ничего не украдете в горисполкоме

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я живу на Степана Разіна ,і вже неможу слухати й дивитись на те як ви мої сусіди самі собі брешете в очі.Та невже всі сліпі які вулиці.До нас не доберетесь ні через вулицю яка веде на базар бо там ями що вже немомо з машиною пройти ні з другого бокуюТа на протів станції обслуговування і дещо вище не дорога а катакомба.Та доки всі будете брехати .Паскудство яке там робиться неможна описати.Відповідаючих за ці дороги разом з мером потрібно судити !!!!Радванці подумайте добре за кого будете голосувати,але вірю що більше за таких бандитів ,маскальських вже непроголосуєте інакше знову залишитесь в Радванськім болоті!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ув. Якоб! Завод находится в собственности Гисема, а не государства! Я об этом писал, Вы читали, но редакция удалила мой комментарий (завтра опять добавлю). Ничего он не спас, а жирует на прихватизированном заводе, который ещё совок поднял! Честное слово, я к Рате нмкакого отношения не имею, а насчёт авторитета, то гисем тоже хорош, он не уголовный а бюрократо-коррупционный авторитет!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А Патріот настирливий! Відстоює своє, адмін знов удалить твою статтю!Це б порозвішувати по місту!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    каштаново - No pasaran! Он не пройдёт!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чують лжепатріоти, що Гісем перемогає. З цього й бісяться! Собака лає-караван йде! Час таких як Рата закінчився, він це сам відчуває.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так, справді час рати має закінчитись, Я впевнений, що такі як ВОЛОДИМИР,ЯКОБ, виростили ратушняка!! Тепер беруться ще одного"ростити".Які вони впевнені в 70 млн., в чудовому банку Гісема який створений і тільки для того щоб обслуговувати свій же завод(часткрво його). І отримувати в власний карман оплату за надання послуг заводу, а вони немалі! Запамятайте всі хто балатується в мери це найбагатші бізнесмени Ужгорода, або ставленики таких бізнесменів, які так вдало використовують осліплених в скромності і господарності Гісема там ЯКОБІВ, ВОЛОДИМИРів,для створення собі жалкого рейтингу. Не пройде Гісем! Ігра розігрується між ратою і погореловим, про це свідчать статті газети "ДЕЛО".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Как сообщает пресс-служба ФГИУ, процесс передачи АП «Ужгородский коньячный завод» трудовому коллективу через аренду с выкупом начался еще в 1991 году, и за это время многие хотели обжаловать разгосударствление завода. «Очередная проверка не обнаружила нарушений законодательства. Предприятие работает эффективно и уже к началу лета может создать на 25% больше рабочих мест за счет расширения производства», — отметила председатель ФГИУ Валентина Семенюк, находясь вчера на предприятии. Напомним, «Закарпатский коньячный комбинат» был создан в 1961 году. С 1967 по 1970 годы производство постепенно перебазировалось в Ужгород, в результате чего в 1977 году предприятие было переименовано в «Ужгородский коньячный завод». С 1991 года Ужгородский коньячный завод стал арендным предприятием с коллективной формой собственности, трудовой коллектив которого — около 200 человек — являлся самым крупным его акционером.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на цьому сайті крім скромності гісема нічого не знайдете і не шукайте! За соціалістами в Закарпатті стоять значні фінансові ресурси регіону, тому Гісем може забрати значну долю голосів скоріш за все Погорелова. Тому у мене і боязнь щодо перемоги рати! І вибору то немає якісного! Я проти однозначно Гісема і рати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    от уж адмін, жалюгідні удаляють на вибір коментарії!? Ви б краще свою блювоту і болото не писали з гісемом!