ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородських соціалістів непокоїть стан міських гуртожитків

    23 июня 2024 воскресенье
    49 переглядів

    Кандидати у депутати Ужгородської міської ради від Соціалістичної партії України Ярослав Лазур, Володимир Новіков та помічник кандидата на посаду Ужгородського міського голови від СПУ Володимира Гісема Михайло Давиденко зібрали в переддень 8 березня у приміщенні гуртожитку комерційного технікуму, що по вул.Декабристів, мешканців мікрорайону. Зібрали, щоб поспілкуватись на тему майбутніх виборів, почути судження людей та сказати їм, що існує альтернатива нинішній байдужості у керівництві містом та краєм. Альтернатива ця – Соціалістична партія, яка має в своїх лавах сильних, мудрих, кваліфікованих людей, які справді можуть „розрулити” ситуацію в місті. І всі вони – прості люди, які трудяться на благо партії та рідного міста й області і жодних пільг для себе не прагнуть.

    - Іти в депутати я зовсім не планував, - ділиться Володимир Новіков, знаний військовий правозахисник, № 2 у виборчих списках СПУ до міської ради, - але коли побачив, хто цього разу знову йде у владу, вирішив балотуватися. Мені від влади нічого не потрібно, але я ще маю сили допомогти людям і місту. Адже погляньте, ми вже знаємо, на що здатен Ющенко, знаємо Януковича, соціалісти ж ще при владі не були. То дайте нам можливість показати, на що ми здатні заради благополуччя вашого та міста.

    Розмова торкалась і питань гуртожитків міста. Той жахливий стан, у якому вони перебувають сьогодні, викликає серйозні занепокоєння команди соціалістів, та й не лише їх. Питання про переведення їх на баланс міста стоятиме на одному з перших місць на вирішенні у депутатів-соціалістів. І голосувати 26 березня мешканцям гуртожитків обов’язково потрібно, тому що не проголосують вони – то проголосують ЗА них, чого допустити ніяк не можна. А якщо в когось із них закінчилась прописка, яку далі не продовжують, то необхідно до 25 березня з’явитись з паспортом на виборчу дільницю і переконатись, чи є він у списках. Добиватись цього просто необхідно, як і того, аби при владі опинилась команда справжніх професіоналів, чесних і відданих рідному місту.
    Ужгородські соціалісти привітали зі святом 8 Березня жінок — ветеранів війни і праці
    Ужгород: Свята мало не буває!
    Ужгородські соціалісти пішли у народ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору