ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський БЮТ вільно почувається "під" Ратою-мером...

    05 мая 2024 воскресенье
    49 переглядів

    Позачергова сесія Ужгородської міської ради, що відбулася у вівторок, в черговий раз наочно засвідчила, що фракції Народної партії та БЮТу мовчки виконують всі забаганки Ужгородського міського голови Сергій Ратушняка.

    Саме депутати від цих фракцій (плюс деякі "регіонали") одностайно проголосували за порядок денний з 9 питань, п’ять із яких попередньо, як цього вимагає процедура, навіть не були розглянуті на жодній депутатській комісії і були одноосібно внесені п.Ратою безпосередньо сесійного дня. До речі, і проекти цих рішень були роздані депутатам в останню хвилину, та й ті — не всім.

    Так само, мовчки, народники і бютівці одностайно піднімали руки "за" при голосуванні за те чи інше питання. Жоден з них, на відміну від соціалістів, нашоукраїнців і регіоналів, навіть не взяв участі у обговоренні винесених на сесію гострих питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності міста. Окрім голови земельної депутатської комісії п.Шолтеса, члена БЮТу, справжнього фахівця у своїй справі, який різко виступив проти виділення землі під будівництво приміщення Нацбанку на площі Народній позаду пам’ятника Т.Шевченку. Адже нова будівля спотворила б архітектурний ансамбль площі та й пам’ятник Шевченку довелось би "трохи" перенести. У підсумку це питання не набрало необхідної Ратушняку кількості депутатських голосів, хоча він і криком кричав, що місто (чи хтось інший?), мовляв, отримає "за це" 4 млн. грн.... Проте невже ці гроші варті того, аби знищити Народну площу як історичну пам’ятку?

    До речі, на відміну від "Народної" фракції і фракції БЮТ, міських депутатів від СПУ, "Нашої України" та Партії регіонів все ж турбують подальші долі 380 підприємців КП "Ринок-1", закритого за повного "одобрямс" тих, хто сьогодні вільно почуває себе "під" Ратою-мером...

    Клуб професійних журналістів Закарпаття
    Ужгород: "Наша Україна" відмовилася брати участь у неприродному політичному конгломераті "БЮТ+Регіони+"народники" Ратушняка"
    Ужгород: Замість площі Кирила і Мефодія — ...торговий пасаж?!?
    В Ужгороде цыгане-пролетарии бастуют против Ратушняка
    "Базарний" мер Ужгорода шукає шляхи до "тіла" Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Розумієш Ужгородець, ми спадкували від злочиного режиму ссср безглуздий фанатизм до історичних постатей країни. Зводимо їм памятники, в їх честь називаємо вулиці, сиадіони, будинки, школи, театри та ін. а коли місцевий паразит чиновник скористається цим фанатизмом до ідолів людей, і прийме рішення звести памятника, то знай він на цьому добренько бюджетних коштів намиє, тобто наших грошей. А бідні бабусі та дідусі пенсіонери розглядаються як відпрацьований виборчий матеріал. Ефективний менеджмент, ефективного чиновника!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1. А Рата продовжує гнути свою палку. Ужгород отримає 4 млн. ;-) А скільки отримає Рата? На черзі - пл.Поштова, Театральна. пл.Кирила і Мефодія уже продана. Легко спрогнозувати, що за 4 роки в Ужгороді не залишиться жодної площі - адже вся вільна земля вже зайнята. А Рата ж звик щось продавати, приватизовувати.
    2. До речі, секретаря Ради йому теж не потрібно. Хоча це є прямим порушенням Закону України про місцеве самоврядування. Але ж у нього є свої закони. І тільки за ними він живе. Сергію, коли останнього разу в Ужгороді підстригалися газони? Коли поливалися вулиці? Чи буде в Ужгороді взимку тепло? Коли ти порадуєш своїх виборців гарячою водою? Коли Ужгород перестане бути притулком для бродячих собак? Коли хочаб одна дорога буде пристосована для нормального проїзду автомобілів? Коли в ужгородських дворах зявиться хоча б один дитмайданчик? Соромно, Сергію, соромно...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата вже усіх достав своєю бездонною лапою. Чоловіче, та килько мож красти. Щи ти й так мало, пув Ужгорода вже пуд тобов. А прості люде через тебе мерзнуть, собако

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не лиш мерзнуть, а й вуші заводяться. Я чув, што в Ужгороді - ЕПІДЕМІЯ ПЕДИКУЛЬОЗУ!!!!!! Скоро блохаві ходити будемо через паскуду лису!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Площу Народну вже давно спаскудили Устич, Шуфрич, Різак та інші, хто причетний до встановлення надолугого ідола Шевченку з понурим поглядом, який не віщує ні Ужгороду, ні Закарпаттю, ні Україні нічого оптимістичного. Діти, які дивляться на цього ідола, не бачеть оптимізму в його очах, а нахрена нам песимістичні шевченки, страшні чорнобильці й довгорукі волошини. Це ж страх господній, а не памятники!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Smich i hrich!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Те що в місті трохи безлад, ніхто не сперечається. Але не треба критикувати мера там, де він робить добрі речі. Побудова Нацбанку на Народній - добра справа, розпочата ще за попередньої влади. До речі, пани знавці міста, якщо ви знаєте, то за задумами чеських архітекторів на тому місті де зараз недоречно стоїть пам'ятник, мала бути зеркально відображена така сама будівля як сучасний будинок профспілки. Тому, якщо буде виготовлено гарний архітектурний проект, то чому б не завершити задум чехів, які створили ансамбль на площі Народній?