ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В спальном районе Ужгорода снова травят бездомных собак (ВИДЕО)

    02 мая 2024 четверг
    65 переглядів
    В Ужгороде четвероногие друзья так и не дождутся своего приюта

    Сегодня толпа женщин и детей пытались спасти собаку, раскрыв ей пасть, чтобы залить в пасть воду. От этого собака немного пришла в себя, встала, даже побегала, слегка пошаталась и снова упала на землю...



    В Ужгороде очередное отравление бездомных животных. В Новом районе по улице Легоцкого дворовая собака была отравлена ​​неизвестными людишками.


    Жители этого двора остались неравнодушными и начали спасать собаку, которая уже лежала прямо на дороге. Женщины и дети пытались спасти собаку.


    Через некоторое время на место происшествия прибежал то ли врач, то ли ветеринар, сделал несколько уколов, затем собаку на общественном транспорте отвезли в клинику.


    Это уже не первый случай, когда подобное варварство происходит в Ужгороде.


    Видимо, обещанного нового дома в виде приюта для бездомных животных, многие четвероногие друзья так и не дождутся.


    Ужгородцы надеются, что собаку все-таки спасут и она будет жить дальше...



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я гуляла з дитиною в колясці,і якраз переходила дорогу біля сафарі,і прямо на переході собака вцепилась мені в ногу ще пощастило шо за сапоги -а якби літо і ноги відкриті ,то й боюсь подумати щоб було!!!так що треба шось із цими собаками робити...

    Аватар пользователя uzhgorod_ua

    Комментарий: 

    Судя по коментам в Ужгороде живут одни уебки....

    Аватар пользователя Мурзік Васильович

    Комментарий: 

    Так праильно роблять. А як ще боротись з дикими звірями? Я щось немаю бажання бути покусаним, або щоб мого сина покусали бродячі пси. А ви зоофіли роти свої позакривайте-раз нічого не робите, то хоть не мішайте

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    давай вали за перевал.нас мiсних пси не кусають.Тебе видно жись чоловiк не файний.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо якиїсь злий пес покусав людину, то потрібно потруїти всіх псів?? А якщо водій збив на смерть людину, то треба знищити всіх водіїв?? А якщо якась непутьова мати залишила напризволяще дитинку - витруїти всіх матерів?? Хулі - логіка залізна для мислячої людини!!! Якщо наш люд мислить такими категоріями, то таким людям , як ми ще дуже класний президент дістався!! В нього теж курс на знищення!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пес псом а людина людинов є

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    типирь люди гуршi як пси.крадуть.пяницi.робити не хотять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В тому то й справа, що людина би мала бути людинов і з людськими поступками, поступками, які є результатом мислення та якоїсь інтелектуальної діяльності мозку... а не з звірячими замашками, де розум не присутній, а тільки агресія, інстинкти та емоції. Це вже не людина, а зомбо-маса. Пане ..й з бугра , ви би були раді, щоб вашій донечці потрапив в чоловіки такий собі хлоп, який труїть тварину, яка не може сама за себе постояти і з насолодою за цим дійством спостерігає. Якщо людина здатна на таку жорстокість, то надалі такого жорстокого адреналіну потрібно буде все більше та більше.
    Однозначно, стаї голодних псів у місті - це величезна проблема. Це і покуси, і інфекції, і неможливість гуляти з дітками.. Але псів викидуємо ми - ЛЮДИ, далі ми так само викидуємо дітей ( дати вам адреси будинків дітей, від яких відмовилися???) старих батьків та родичів ( ви бували колись в цих будинках???). А якщо людина не в змозі вирішувати проблеми по-людськи, то не факт, що ...людина людинов є

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все вірно сказано. А все ж таки по вашому шо тоді робити? Ніхто не каже шо мучати тварину це добре - шо труїти її а потім дивитись як здихає то добре. Але грошей на приют нема, більше того нема ініціативи усипити цих собак цивілізовано. То шо їх стаями ходить куча - то не варіант тоже. По всякому погано!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо ми, люди, все-таки мислячі створіння, то кожен з нас може знайти декілька варіантів рішення цієї проблеми. По-перше, в місті є волуонтери, які досить активно зайнялися стерелізацією бродячих псів , шо дуже скоро значно зменшить популяцію тварин. Ентузіазму в них вистачає, не вистачає коштів. По-друге, ці самі воулонтери намагаються самі пристроїти тварин в приватні будинки по всій області. І, наскільке вже стало відомо, їм навіть трохи це вдається. Я не знаю, як чітко діють ці організації, які їх цілі та завдання, але я виділю один день, щоб зробити все можливе і допомогти знайти домівку для, хоча б одного, дворового пса , я виділю з свого не дуже великого бюджети кошти на стерилізацію та вакцинацію одного пса. Це буде набагато менше, ніж моральна травма дитини, яка бачить, як здихаючи б"ється в конвульсіях її улюблений дворовий пес. Чи усвідомлювати, наскільки небезпечною може бути банальна прогулянка для моєї дитини в компанії бродячих псів. Держава наразі не піклується про своїх громадян зовсім ніяким чином, але це не причина сидіти, склавши руки, чи потроху дичавіти в оточені людей з хворою психікою. Дуже хочеться надіятися, що людей з здоровим глуздом є переважна більшість, бо, відверто кажучи, ситуація з людьми в країні мене лякає набагато більше, ніж ситуація з бродячими псами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кто таблетки покупает -
    с шавками проблем не знает.
    Суй таблетки в колбасу,
    брось колбаску злому псу!
    Простой способ избавиться от надоедливого лая, куч экскрементов и угроз покусов от бродячего шавла: 10 таблеток изониазида + 1 таблетка метоклопрамида плюс немного ливерки на одну собаку. Кормёжка - и вуаля, на улице тихо и спокойно! Подробности на сайте: www.vredy.org Обезопась себя и своих близких!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    К сведению всех ужгородцев - антирабической вакцины в больницах Ужгорода НЕТ! На случай, если вас укусила собака готовьте 600 грн. на уколы ( медицина у нас бесплатная... ) и ищите вакцину где хотите. Но можно и не делать уколы - ходите за бродячим псом 10 дней. А еще в больнице вам скажут, что бешенства в Ужгороде нет или пока не выявлено... Это как игра в рулетку. Да, травить собак, чтобы они потом мучались это не гуманно, но после того, как моего ребенка укусила бродячая собака- я смотрю на собак по другому.

    Аватар пользователя skuns

    Комментарий: 

    Пошли на х... собаки,людям трудно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В парку особливо на набережній від гуртожитків до підвісного зранку стрьомно проходити - стаями по 15-20 штук бігають.
    Проблема є дуже серйозна. Її потрубно рішати, і я згоден з захисниками собак що рішати треба проблему гуманними методами - усипляти, якось цивілізовано то все робити. Але цікаво скільки грошей треба? Хай в городі буде 1000 бродячих собак, на кожну по уколу, хай 50 тисяч грн. Ще треба тижня 2-3 шо б виловити їх. Бензин, Зарплата двум мужикам. Ще хай 20-30 тисяч.

    Шо в міському бюджеті нема 80 тисяч для того що б життя ужгородців зробити спокійним? На ліки від укусів, на виплату лікарняних, і т.д. я думаю шо більше уходить. А це разово 80 тисяч і нема проблеми.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вчора на власні очі бачила, як на проспекті, в білий день, між домами собака розмірами як німецька вівчарка напав на старшу жінку. якби чоловік з другого кінця двору не прибіг допомогти, не знаю, чи повезло би жінці без ушкоджень дойти додому... а тут і садочок недалеко, люди з дітьми гуляють.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а на шахті скільки їх ходить! вчора на кінцевій зупинці 19 шавок нарахував, і всі за однією сучкою бігають. а ще півроку тому було їх десь 3-4. я вже не говорю про те, що гавкають так, що пластикові вікна не допомагають, або на чисту машину сикають. а у дворі повно малих дітей, на яких вони кидаються, коли ті на біціглях їдуть. і що? чекати поки щось трапиться чи діяти?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На чисту машину ти сикавуть. Замлів бись,хую. І тебе би требало обсикати.)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +5 )))))))
    собаки сикавут по моєму приказу, абись до мене на мойку чаще їздив

    Аватар пользователя ПЕТРО

    Комментарий: 

    БЛ*ДЬ, какие же мы садисты! И до собак и до людей! Да проблему бездомных животных можно запросто и почти беззатратно, гуманно решить! ХОТЕТЬ надо, а не п**издоболить!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Согласен. Себестоимость ликцидации одной собаньки - 3 гривны. Ну и еще немножечко времени...

    Аватар пользователя віктор

    Комментарий: 

    Это уже не первый случай, когда подобное варварство происходит в Ужгороде.... А ви , зоофіли ,що робите для зменшення популяції бездомних псів у городі? А , може ви, оплачуєте лікування покусаним дітям .. Нєє..є.! Ви чикаєте грошів , від дурних європейців, котрі би мали піти на псевдостерелізацію псів.
    на фото дітвак покусаний вашіма любимцями..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Респект! Поддерживаю на 1000 %! И Верку Романову - пиарщицу еще надо отравить!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Отравить и собакам скормить

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    підтримую!!!

    Аватар пользователя УжА

    Комментарий: 

    Всіх бездомних псів треба потравити...будуть менше людей кусати і зарази розносити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    возможен вариант самоотравления собак выброшенными в мусор ядами для крыс

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для ликвидации бродячего шавла нужно взять 10 таблеток изониазида ( противотуберкулёзное лекарство) и 1 таблетку метоклопромида (противорвотное). Таблы растолочь в порошок и смешать с небольшим количеством фарша, скатать колобочек. Готово. Одна такая вкусняшка на одну собу. НЕ РАЗБРАСЫВАТЬ! КОРМИТЬ ИЗ РУК В ПАСТЬ! ХОЗЯЙСКИХ НЕ ТРОГАТЬ!
    Подробности здесь: www.vredy.org

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Брутал! Нужно их усыплять. но в дали от детей

    Аватар пользователя Мурзік Васильович

    Комментарий: 

    дітям пофіг. В компютерних іграх вони ще не таке бачать