ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде из аптеки низких цен сделали самую крутую и дорогую аптеку

    26 апреля 2024 пятница
    94 переглядів
    В Ужгороде в аптеке низких цен всегда купите дорогие лекарства

    На последнем заседании сессии Ужгородского горсовета был принят долгожданный и порядком нашумевший Проект решения «Об утверждении Порядка установки вывесок в городе Ужгород». Все, кто переживал о состоянии исторических зданий в центре города, с облегчением вздохнули: ну, наконец-то!


    Не будет больше нелепых вывесок, вызывающих недоумение у туристов, режущих глаз и явно не соответствующих архитектурному ансамблю.



    Продумано было все, проект включал такие условия, как материалы, из которых должны изготавливать вывески, внешний вид, правила их размещения, порядок согласования установки.

    Не прошло и месяца, как все эти условия были грубейшим образом нарушены.

    Новые фото здания бывшей Аптеки №2 (пл.Корятовича, 8) буквально взорвали пространство соцсетей вульгарными красными вывесками, и красной же пленкой с рекламными надписями, которой снизу доверху оклеили старое здание.

    «Удачно имитирующими» уровень эстетического развития владельцев и «рекламщиков», а также их отношение к своему городу. Комментарии ужгородцев были соответствующими.

    Мы ждали несколько недель. Авось здравый смысл возобладает, хозяин вспомнит о только что утвержденном на сессии Порядке и осознает нелепость такой эклектики в историческом центре Ужгорода. Ведь написано было об этом в последнее время немало.

    Напрасно. Владельцы аптеки газет не читают, в интернете не бывают, к общественному мнению не прислушиваются, решения сессии горсовета для них не указ. Словно в насмешку, несколько дней назад на фасад здания прикрепили еще и зеленый мерцающий крест (зеленое на красном – как вам?).



    Журналист издания «Вся Закарпатская Правда» попросил главного архитектора Ужгорода Александра Шебу, только что вернувшегося из отпуска, прокомментировать ситуацию:

    Александр Васильевич, вам вероятно уже звонили неравнодушные граждане, которые переживают за облик исторического центра Ужгорода, по поводу ситуации с фасадом бывшей Аптеки №2?

    А.Шеба: Я совсем недавно вернулся из-за границы, первым делом пошел на Корзо и увидел всю эту «замечательную красоту»…

    ВЗП: Согласовывалось ли размещение этих вывесок и их внешний вид?

    А.Шеба: Конечно, нет. В ближайшее время все это будет снято. Это принципиальный вопрос.

    ВЗП: А каким будет порядок устранения или замены вывесок?

    А.Шеба: Вначале я переговорю с владельцем. Если на него не подействуют устные аргументы, будем применять более жесткие меры. Заодно узнаем, кто эти «рекламщики», которые все это устанавливали, чтобы с этим рекламным агентством другие заказчики не имели никаких дел.

    ВЗП: То есть, вам пока неизвестно, что за рекламное агентство изготовило эти вывески?

    А.Шеба: Понятия не имею.

    ВЗП: В течение какого времени увидим результаты?

    А.Шеба: Мне нужно обратиться к кому-либо из Службы охраны исторического наследия и муниципальной полиции, чтобы выяснили, кто вообще все это делал… думаю, в конце недели можете перезвонить.

    ВЗП: А кто владелец аптеки?

    А.Шеба: Их несколько. Они все – депутаты Областного совета.

    ВЗП: Можем ли мы хотя бы узнать партийность этих депутатов?

    А.Шеба: Один – «регионал», а второй – понятия не имею…

    Между тем, работы внутри здания аптеки продолжаются. Чем еще удивят нас ее владельцы - представители «правящей элиты»?



    Вся Закарпатська Правда

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Интернет-издание
    UA- Reporter.com--- Прочитала Вашу всю переписку,хочу спросить,а почему Вас только эта историческая ценность так заинтересовала???Напрашивается только один ответ:)))))))......."конкурентам стало страшно"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановна пані Олійник З.З., а хто є власником ТОВ "Ужфарм", хіба не ті два депутати обласної ради???? Тож навіщо Ви брешете людям в очі??? Чи Ви думаєте, що ужгородці як і чиновники, всі імбецили??? Журналістам досить сходити до державного реєстратора і взяти витяг з реєстру щодо ТОВ - там все написано.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повторюватися не буду, все чітко написано у офіційній відповіді. Не потрібно людей ганьбити і називати брехунами. Ви самі написали правильну відповідь, де можна дізнатися про власників ТзОВ "Ужфарм". То ж перевірте. Чекаю на офіційне вибачення

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ «АПТЕКИ НИЗЬКИХ ЦН» (ТзОВ «УЖФАРМ»)

    З 18.08.2011р. у приміщенні колишньої «Аптеки №2» (пл. Корятовича, 8) на правах оренди працює аптечний структурний підрозділ ужгородської фармацевтичної компанії ТзОВ «Ужфарм». З власниками даного приміщення укладено договір оренди, тому наведені тут коментарі щодо «власників аптеки», начебто депутатів Обласної Ради, є недостовірними.

    Керівництво ТзОВ «Ужфарм» однозначно готове прийняти до уваги нові вимоги Міської Ради нашого міста до розміщення вивісок і гарантує подання на погодження у встановленому порядку нового проекту оформлення фасаду у стислі терміни. Зустріч директора ТзОВ «Ужфарму» Олійник З.З. з головним архітектором Ужгорода з цього питання запланована на понеділок, 29.08.2011р.

    Розміщення на фасаді аптеки зеленого хреста здійснено у відповідності до діючого наказу МОЗ України №590 від 01.12.04 р. «Про затвердження опису зовнішнього сигнального покажчика аптечного закладу та його структурного підрозділу», згідно вимог якого кожна аптека в Україні має мати сигнальний світловий покажчик у вигляді зеленого хреста з габаритними розмірами не менше 40 на 40 см. Ця норма взята із практики більшості розвинутих європейських держав, де позначення аптечного закладу у вигляді сигнального покажчика «Зелений хрест» є обов’язковою нормативною вимогою і, як свідчить досвід Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Польщі та інших країн Європи, за кордоном широко використовуються саме світлодіодні конструкції хреста у сигнальному режимі, у т.ч. на аптеках, розташованих в історичній частині усіх, без винятку, європейських столиць.

    Сподіваємося, що нова процедура погодження розміщення вивісок буде об’єктивною і стосуватиметься всіх суб’єктів господарювання однаковою мірою, зокрема вже існуючих на інших аптечних закладах міста подібних конструкцій, наприклад по вул. Фединця, 32/1 («Аптека доступних цін») та по вул. Корятовича, 4 і вул.Волошина, 12 (Аптеки «Медсервіс»), що мають немалі габаритні розміри і подібне кольорове вирішення. Вивіска «Аптека низьких цін», яку використовує ТзОВ «Ужфарм» для своїх структурних підрозділів на правах франчайзингу, є зареєстрованим промисловим взірцем (патент на емблему № 16859 від 25.06.08 р).

    Коротка інформація про фармацевтичну фірму ТзОВ «Ужфарм»:
    ТзОВ «Ужфарм» засновано в Ужгороді у 1996 році. Головною метою своєї діяльності підприємство вважає надання населенню якісних фармацевтичних послуг, що підтверджено сертифікацією ТзОВ «Ужфарм» згідно вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2008. Аптечні заклади підприємства обслуговують кілька тисяч відвідувачів щодня, пропонуючи широкий асортимент продукції медико-фармацевтичного призначення: лікарських засобів вітчизняного та імпортного виробництва, засобів санітарії та особистої гігієни, лікувальної косметики, предметів догляду за хворими, лікарських рослин та фіточаїв, дитячого харчування, мінеральних лікувальних вод, біологічно-активних харчових добавок тощо. Вимоги Ліцензійних умов провадження діяльності з роздрібної реалізації лікарських засобів щодо приміщень, умов зберігання товару та кваліфікації персоналу виконуються підприємством повною мірою. З 2010 року ТзОВ «Ужфарм» є партнером Європейсього Банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).

    «АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН» функціонує як спеціалізований формат аптек для соціально вразливих верств населення, у першу чергу для соціально незахищених верств населення: пенсіонерів, інвалідів усіх категорій, ветеранів, багатодітних сімей, а також для осіб з хронічними захворюваннями (при цукровому діабеті, серцево-судинних захворюваннях, гіпертонії, бронхіальній астмі, хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, хребта та суглобів і т.п.). На найбільш поширені групи медикаментів діють додаткові знижки за карткою клієнта, яку, станом на 08.2011 р., мають близько 10 тис. осіб.

    Робота підприємства знаходить позитивну оцінку очима відвідувачів її аптек: за результатами опитування в аптеках ТзОВ «Ужфарм» (травень 2010 р., 500 покупців) 83% опитаних вказали, що рівень наданих послуг повністю відповідає їх вимогам, а у близько 15% опитаних – навіть перевищує очікування.

    Сьогодні у складі підприємства функціонує 9 аптечних закладів, в яких працює понад 80 працівників.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НА ПОРОСПЕКТЕ ТОЖЕ ЕСТЬ НИ. ЦЕНЫ АПТЕКА НА ПРО . ФОХ МАРТ. ТОЖЕ ЦЕНЫ МИРОВЫЕ. И ПЛЮС ОБМАНЫВАЮТ,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Что тут думать , просто в этой аптеке ничего не покупать , даже зеленку !!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Что тут думать , просто в этой аптеке ничего не покупать , даже зеленку !!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Об_Рыгыоналы охамели в конец ублюдки , народ вас скоро на вилы оденет !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я пенсіонерка із виплатою 800гр. Чоловік після інфаркту, працював у часника , звісно не легально. На роботі у нього стався інфаркт. Ніяких грошей на лікування ми не отримали і після він залишився без роботи. Нам виписав лікарь рецепт зі знишкою 10%. Але в аптеці "Низьких цін нам 10% дали тільки на найдешевший препарат а інші препарати по повній вартості. Коли я хотіла вияснити чому це так? Мені відповіли що у них закладено в програму тілки один препарат і чомусь самий дешевий. А я купила продукції на 1000гр.