ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся турнір на честь футбольного арбітра ФІФА

    28 июня 2024 пятница
    39 переглядів

    В Ужгородському СК „Юність” відбувся традиційний VІ турнір з мініфутболу на призи відомого арбітра ФІФА Валерія Онуфера. Свою суддівську кар’єру він починав з обслуговування команд районного та міського масштабу на Закарпатті і згодом став одним із кращих рефері бувшого Радянського Союзу, обслуговував змагання футбольних команд вищої ліги, а також зарубіжні поєдинки. За успішні показники в суддівстві йому присвоєно звання арбітра міжнародної категорії.

    Валерій ОНУФЕР.
    Валерій ОНУФЕР.

    Валерій Онуфер і зараз не на полі, а на трибуні як інспектор Української федерації футболу дає оцінку проведеного матчу.

    У цьому році особливо багато команд прийняло участь у змаганнях. Спочатку 16 команд в чотирьох групах виявили переможців і дві кращі команди відбіркових матчів, до яких приєднались два фіналісти V турніру – команди Перечина і Хуста.

    Потім в двох групах по 4 команди були виявлені півфіналісти. В першому півфіналі зустрілися команди ФК „Радванка” та „Здоров’я”. Напружена гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь радванців. З таким же рахунком хустяни перемогли команду Перечина.

    В фінальному поєдинку між командами ФК „Радванка” та Хуста на останніх секундах другого тайму хустяни вирвали перемогу, забивши єдиний м’яч.

    Валерій Онуфер нагородив команду Хуста великим перехідним кубком, а малий кубок одержали футболісти ФК „Радванка”.

    Микола Скалига.
    Відзнака ОДА — відомим людям на Закарпатті
    В Ужгороді фінішував футбольний турнір

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний авторе, пане Скалига,

    хочу звернути Вашу увагу, а також увагу редактора на те, що в українській мові нема слова "бувший". Можливо, Ви мали на увазі "колишній" ? Так, на Закарпатті в ходу специфічний діалект, в якому перемішано багато слів з різних мов. Проте безумовним і те, що газета має слідувати нормам літературної мови. Інакше це уже не газета. Пишіть грамотно по-російськи, якщо Вам так простіше, пишіть грамотно по-українськи, але ж ГРАМОТНО. Но робіть мішашину з мов. Це не робить Вам честі, як журналістам