ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатском СМАП идет зачистка профессионалов

    26 апреля 2024 пятница
    98 переглядів
    На Закарпатье СМАП "лихорадит" в разные стороны

    Как уже сообщал UA-Reporter.com в прошлых публикациях, недавно на должность и. о. руководителя государственного предприятия «Служба международных автомобильных перевозок» был назначен И. И. Коваленко.


    Однако действия нового председателя были и остаются не профессиональными по отношению к работе стратегического предприятия ГП «СМАП».

    Дело в том, что 17 апреля этого года в Закарпатье прибыла комиссия во главе с заместителем начальника ГП «СМАП» господином Папуша и начальником отдела по центральному аппарату В.Теплюк, чтобы продолжать увольнять и оказать давление на непокорных к «требованию» руководства начальников и инспекторов Закарпатского территориального управления.

    Поэтому этой категории работников было предложено еще 6 апреля в Киеве написать заявление на увольнение по согласию обеих сторон. Кстати, 16 апреля начальника управления С. П. Смужаницу для такого «самовольного» освобождение было повторно вызвано в столицу.

    А уже в субботу 17 апреля комиссия, в телефонном режиме, вызвала исполняющих обязанности начальников подразделений, с целью проведения проверки их работы. На самом деле это было только завуалированное желание «пообщаться» с руководством Западного территориального управления (ЗТУ) ГП «СМАП» и начальниками подразделений, которые отказались писать заявления на увольнение.

    Добавим, что заместитель начальника ЗТУ И. И.Лялик все же «осмелился прийти» и, под давлением, написал заявление об увольнении.

    Свои действия комиссия «мотивировала» тем, что пришла новая команда, поэтому все «старые» начальники и заместители должны «покинуть» свои места работы. Кто же откажется выполнить этот «приказ» - будет уволен по статье.

    Кстати, комиссия планировала в субботу (17.04.2010р.) провести «проверку» работы двоих подразделений - в Ужгороде и Чопе, а в воскресенье (на следующий день) в 11:00 часов - в селе Дяково Виноградовского района (пункт пересечения границы Украина-Румыния)

    Однако странно то, что в воскресенье в. о.начальника ВСМАП Ужгородский В. И. Чаварга собрал инспекторский состав, заступил на смену, и предлагает ему подписаться под обращением, в котором отмечался высокий профессионализм в. о. начальника ГП «СМАП» И. И. Коваленко в транспортной отрасли, к Министру транспорта и связи.

    P,S.

    С предыдущих публикаций читателям известно, что И. И. Коваленко по специальности является врачом-паталогоанатомом. А на должность и. о. начальника ГП «СМАП» господин Коваленко был назначен 2 апреля 2010 (более двух недель назад. Неудивительно, что у многих возникает вопросы: как за такое короткое время инспекторский состав может знать в лицо или узнавать своего нового вождя и объективно отзываться о его профессиональных достижениям в транспортной отрасли?

    А о работе профессионала мы уже знаем: в первый день руководства господин Коваленко уволил 70% сотрудников центрального аппарата ГП «СМАП», четырех начальников территориальных управлений ГП «СМАП» - Южного, Буковинского, Закарпатского, Западного (Львовская и Волынская обл.) и 12 начальников отделов этих управлений.

    (Т. Бушко, А.Росул)


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всім! Всім! Всім! Хто ще не чув, почуйте: Ваня Коваленко готує чумайдани. Інформація перевірена і точна. Але він пускає мульку, що все О"КЕЙ, аби ще набрати "зєлєні". Товаріщі, будьте пильні. Маєте лишні гроші, то краще занесіть до церкви, ніж маєте дати Вані. Він вже від бабла має понос, недавно вийшов з лікарняного. Тримаймося! Все буде добре! Не вірите. А Я ВІРЮ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панове! Чому мовчите? Адже відомо, що в СМАПі зараз шухер. Новий так званий керівник Коваленко готується до виходу. 17 травня приходить достойний професіонал з автомобільної сфери. Але тимчасовий начальник пускає мульку, що все добре, щоб зібрати "щедрий урожай". Кажете, весна надворі. Це у вас, а у Коваленка - осінь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для стаи хищников нужна лицензия на отстрел, зажравшихся много.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні, розкрийте очі!!! Невже ви не розумієте, що це повернення в автотранспортну галузь ТОХИ ТКАЧЕНКА і його дибілів-родичів та інших "професіоналів" з шершавим язиком! Я особисто, не один рік знаю Толіка Ткаченка, його брата Сашка Неронова і любителя пива Володю Фесенка та його тупого дружбана - Вітюшу Теплюка (в СМАПі його поважно називають - "Тёплый"), а роки чотири тому я мала "велику честь" познайомитись з самим Коваленко Іваном, причому представляв менне йому ні аби хто, а помічник нардепа Корнійчук Юрко - теж недалекий хлопчик з Волині із зірковою хворобою. Так ось, Неронов і Фесенко вже працюють на посадах заступників начальника СМАПу, а відділи, що працюють з кордоном знову очолив шофер - Коля Кресний, "Тёплый" та закарпатський гастарбайтер - Сергійко Постолюк. Мені достеменно відомо, що збирання бабла Іваном вже почалось! А майже річне відсторонення від кормушки призвело до зростання "такси" - тепер, щоб залишитись працювати і далі на посаді інспектора на кордоні - від 1 000 до 3 000у.о., щомісячна такса з одного інспектора - від 200 до 300у.о., а один з керівників підрозділів, навіть свій BMW продав! А відбувається все це тому, що Ваня "клумака" новому Міністру заніс (люди кажуть пів-мільйона зеленими) і в подальшому обіцяв кожен місяць по 50 000у.о., а де ж їх брати, як не з кордонів збирати, ось "Тёплый" і їзде - збирає. Одне тільки засмучує, що все це збирання знову ляже на плечі українського перевізника. А що стосується нового Міністра, оскільки він в галузі людина нова і ще багато з чим не встиг ознайомитись, то і засуджувати його за призначення Івана Коваленка керівником СМАПу, не слід. Хотілося б порадити йому поговорити зі своїми попередниками, наприклад з Йосипом Вінським, Миколою Рудьковським або з Леонідом Костюченко чи з засновниками СМАПу Віталієм Ревою та Євгеном Танцюрою - гадаю, що вони б відкрили очі Костянтину Олексійовичу на те "хто є хто".

    Аватар пользователя роман

    Комментарий: 

    Пане редакторе! Дякуємо за правдиву статтю про нове керівництво ДП "СМАП". Від Великодня в.о. начальника ДП "СМАП" І.І.Коваленко, як "істинний християнин" привітав своїх підлеглих зі святом Пасхи наказами про їх звільнення. А це понад 70 неугодних, на місце яких Іван Іванович вже прийняв своїх друзів і родичів. Більшість із звільнених перебувала на лікарняних. Але для колишнього медпрацівника це не пересторога. Тиск на працівників продовжується. Робиться чистка для родинного клану Дзюбінських. Батько - начальник СМАП "Краковець", син - начальник СМАП "Смільниця". І це ще не кінець!!! Люди сьогодні живуть у страху, бояться виходити на роботу. Думаю, ви розумієте, що для вчорашнього патологоанатома нема нічого святого.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну і що тут нового ? Саме цю гопкомпанію Йося Вінський випровадив з допомогою міліції з СМАПу десь приблизно в цей же час минулого року. Тоді причиною чистки в СМАПі було збирання бабла за працевлаштування в СМАП з усіх бажаючих і відповідно масові ротації професіоналів, а також опісля - поповнення зновпризначеними фахівцями власних кишень за рахунок перевізників на кордоні все тими ж Коваленко І.І., Нероновим О.В. та іншими членами сім'ї. Теплюка Вітюшу знаю особисто - ще та тупа ненажерлива скотина. Все розвивається по спиралі.... Яка країна, такий і теракт. Дивно, що міністр робить вигляд, що нічого не бачить. Мабудь герою цього оповідання і його вже купили.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кузьма Скрябін - наш президент!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Кузьма ... буде висувати свою кандидатуру в Президенти, обов’язко його підтримаємо!!! :)