ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вантажівка марки "ДАФ", у центрі села Ракошино зачепила мікроавтобус та в’їхала у кафе.(оновлено)

    02 мая 2024 четверг
    25 переглядів

    Між Мукачево і Ужгородом внаслідок аварії до півночи тримався кількакілометровий заторЯк уже повідомляв ua-reporter.com, 21 березня близько 17.00 на автодорозi сполученням Київ-Чоп в с.Ракошино поблизу Мукачева водiй камiона марки "ДАФ", керований мешканцем Сумської областi, не впорався з керуванням, виїхав на зустрiчну смугу i зiткнувся з мiкроавтобусом "Форд-Транзит", пiд керуванням 43-річного підприємця зі Сваляви Наталiї К., після чого заїхав в кафе-їдальню.

    Працівники й відвідувачі закладу не постраждали. Не пощастило двом пасажирам та водійці мікроавтобуса, який стояв біля кафе. За життя жінки борються медики.

    Внаслiдок дорожньо-транспортної пригоди Наталія К. отримала тiлеснi ушкодження у виглядi закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою грудної клiтки, перелому нижньої щелепи, її пасажири – 18-річна свалявчанка Анастасія К., - закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забiйно-рваної рани чола та хребта, а 23-річний мешканець Сваляви Василь Я. - закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому вилиці. зПозтраждалих доставили до Мукачівської центральної районної лікарні.

    Автомобілі доставленi на штрафмайданчик.

    Спричинив аварію далекобійник. Він, не зважаючи на суцільну лінію, почав обгін машини, яка повертала ліворуч. Далекобійник з 10-річним водійським стажем затриманий.

    Віта Лендєл: «Шок такий, до тепер не можу ще згадати. Якраз я несла виливати воду грязну. І так що близько під’їжджає машина ця велика - однесло мене. Я побігла назад, встигла побігти назад».

    Іван Ціцей, инспектор: «Водій "ДАФ" виїхав на обгін на смугу зустрічного руху, грубо порушив правила дорожнього руху і зіткнувся з мікроавтобусом».

    Майже в той самий час у радіусі 50-ти кілометрів водії вантажівок спричинили ще дві аварії. В одній далекобійник загинув.

    В Чехии столкнулись 126 автомобилей, ранены 26 человек, шестеро находятся в тяжелом состоянии!(ОБНОВЛЕНО)
    Вантажівка марки "ДАФ", у центрі села Ракошино зачепила мікроавтобус та в’їхала у кафе.(оновлено)
    Аварія в Ужгороді. Одна людина загинула
    У закарпатській Кушниці п’яний водій "Жигулів" збив велосипедистку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору