ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вантажний термінал "Ужгород-Вишнє Нємецке" вчасно не добудують

    13 мая 2024 понедельник
    31 переглядів

    Вже з 1 травня цього року митний контроль та митне оформлення транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення товарів через Закарпаття, має проводитись на новозбудованому вантажному терміналі пункту пропуску «Ужгород - Вишнє Нємецке», - повідомили 16 квітня ЗІКу в управлінні інформації та зв’язків з громадськістю Закарпатської ОДА.

    Досі Кабінет Міністрів України не виділив кошти на завершення дороги. Поки що митна та прикордонна служби України та Словацької Республіки домовилися про формування тимчасового стику доріг та адаптації технологій пропуску вантажів під тимчасову схему руху.

    Тим часом голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші доручив Службі автомобільних доріг розглянути всі можливі варіанти виділення коштів у повному обсязі для вчасного завершення будівництва дороги.

    Довідка ЗІКу.

    Загальна вартість робіт по будівництву під’їзної дороги становить близько 19 млн. гривень.
    Закарпаття: Перші дні сусідства з Шенґеном очевидних змін в роботу прикордонного пункту "Ужгород-Вишнє Нємецке" не привніс
    Міжнародний пункт пропуску "Ужгород – Вишнє Нємецке" закривають на реконструкцію
    КПП "Ужгород": Євросоюз виділив кошти на будівництво вантажного терміналу, а на пасажирський — гроші не дасть!
    В Ужгороді відбулася ПОЗАЧЕРГОВА зустріч заступників головних прикордонних уповноважених та представників митних органів України і Словацької Республіки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору