ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Тарчинець із закарпатських Рекіт став лауреатом літературної премії імені Олександра Фадєєва

    26 июня 2024 среда
    34 переглядів

    Військовий журналіст, колишній начальник прес-центру Західного оперативного командування, письменник Василь Тарчинець став лауреатом літературної премії ім. Олександра Фадєєва.

    У літературному доробку талановитого, сучасного письменника, нині керівника Міжнародної дитячої організації «Мала академія літератури і журналістики», заслуженого журналіста України, учасника бойових дій, полковника у відставці, почесного жителя села Рекіт, що на Міжгірщині, Василя Тарчинця дев’ять книг, ідеться у повідомленні прес-служби Міжнародної дитячої організації «Мала академія літератури і журналістики».

    Чотири із них – «Полковник із Ясіня», «Стерня Кашицького», «Кепа» і «Село у підніжжі Кичери» удостоєні літературної премії Олександра Фадєєва.

    Член Національної спілки письменників України, почесний професор Малої академії літератури і журналістики Андрій Дурунда повідомив про те, що три роки тому дві книжки Василя Тарчинця – «Нас кличе Україна» і «Кредо життя» – були відзначені Всеукраїнською літературною премією «Гілка Золотого Каштана».

    «Переконаний, що Василь Тарчинець не ради слави пише свої книги, які несуть у собі життєдайну силу, допомагають краще зрозуміти один-одного, сіяти добре і розумне. Письменник, як і всі ми, живе надією, мріє, що скоро побачать світ його написані книги», – наголосив Андрій Дурунда.

    Прес-служба Міжнародної дитячої організації "Мала академія літератури і журналістики".
    МаЛіЖ: Від малої академії — до великої
    Закарпаття: Діти-сироти і напівсироти Міжгірщини безкоштовно отримуватимуть своє "Сузір’я"
    Закарпаття: У рекітській МаЛіЖ — "Смена-8М" Георгія Гонгадзе!
    Мала академія літератури і журналістики матиме власну оселю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору