ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Владимиру Паульо суд дал 5 лет. С отсрочкой на 3 года!

    27 апреля 2024 суббота
    61 переглядів

    Состоялся суд, вынесший решение по делу Владимира Паульо, бывшего советника экс-главы Закарпатской ОГА Ивана Ризака, в миру более известного по кличке «Чалый».Как сообщает газета «Новини Закарпаття», 31 января сего года состоялось заседание Свалявского районного суда, на котором экс-советнику закарпатского губернатора Ризака, экс-президенту ФК «Закарпаття» Владимиру Паульо («Чалому») был вынесен приговор: лишение свободы сроком на пять лет с испытательным сроком в три года. То есть, если в ближайшие три года он не будет больше избивать студентов, депутатов и простых граждан, а также чинить иные подобные шалости, то все, содеянное ранее, сойдет «жертве оранжевого террора» с рук.

    "Чия жаба кумкає у болоті?"

    Згадайте хоча би оті бурхливі події на ужгородському стадіоні "Авангард" восени 2004-го року. Як широко і голосно рознесли по всій Європі "славу" про "закарпатських бандитів", яких начебто обеззброїла і знешкодила наша "героїчна" міліція, що стала на бік "революції". І "бандитів", і зброю демонстрували всі українські і деякі іноземні телеканали. Байки про "ужгородський Беслан" і "озброєну банду" Володимира Пауля ("Чалого") розповідали і журналісти, і "героїчні менти". Цією байкою лякали не лише закарпатців, а всіх українців. І теракт в Ужгороді готувався, і вбивство дітей та вчителів однієї зі шкіл, і озброєні бандити нібито роками тероризували всіх закарпатців, і так далі, і так далі, і так далі… Навіть до нашої редакції телефонували люди з різних регіонів держави та стривожено питали: "Що ж це таке у вас там діється, на Закарпатті?". Українці справді повірили, що на закарпатській землі панує жах і терор...

    Понад рік просидів за гратами СІЗО сам Володимир Паульо, з якого вперто робили "закарпатського бен-Ладена". І що з того?

    А фактично НІ-ЧО-ГО!!! Днями відбувся, нарешті, суд. Аби не відправляти за грати "героїчних ментів", судді "Чалому" ледь-ледь "натягнули"… ТРИ РОКИ УМОВНО. І це за "підготовку терористичного акту"? За "ужгородський Беслан"? За "бандитизм" і "розбій" в складі "озброєної банди"? Вибачте, смішно!

    Просто сталося те, що і мало статися рано чи пізно. Суд просто довів, що жодної "банди Чалого" ніколи не було, як не було і тих "страхітливих злочинів", що їх цій "банді" вигадали політики у погонах та без. Була звичайнісінька провокація, як ми і писали.

    Мукачівська районна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Володимира Паульо
    Закарпатська прокуратура звільнила В.Паульо під грошову заставу
    Иван Ризак: «В справедливом суде мое дело развалится по частям»
    Замазанный «Премиксом» глава Береговской РГА хочет пойти путем Балоги. А Балога валит отходы на Тимошенко!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ОСЬ ВАМ І СПРАВЕДЛИВІСТЬ судів України.Бандит сокотить бандита,а по нашому- аорон ворону око не викопле.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    С помощью доброго слова и пистолета можно добиться от человека значительно больше, чем с помощью одного только доброго слова. Нам никто не мешает перевыполнить наши законы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    без коментарів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "..Суд просто довів, що жодної "банди Чалого" ніколи не було.."
    А за что же тогда срок? Не передергиваейте господа!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні, бажаєте справедливості!? Справедливе судочинство вартує грошей. "Відмазка" від судових переслідувань також. В "Чалого" та сущих із ним бабла не міряно. Чого ж ви очікували наївні!!?