ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко змусив Партію регіонів йти на вибори шантажем?

    09 мая 2024 четверг
    31 переглядів

    Партія регіонів погодилася на дочасні парламентські вибори, коли Президент Віктор Ющенко віддав наказ внутрішнім військам рухатися на Київ. Про це сьогодні заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час прямого ефіру в Херсоні, відповідаючи на питання, чому його партія погодилася взяти участь у позачергових виборах.

    За словами Януковича, «коли ми побачили, що ця помаранчева команда разом з білим братством підуть на все, що завгодно, навіть на громадянський конфлікт, і, не дай Бог, на громадянську війну, ми ухвалили рішення йти на вибори», передає «УНІАН».

    «Тому вибори є, як кажуть реальністю, і 30 вересня український народ дасть відповідь цим популістам, авантюристам, артистам, як їх можна називати, я вважаю, людям, які втратили політичне обличчя, штовхнули країну на чергову дестабілізацію. Політичну, і навіть економічну», - зазначив Янукович.

    «Хтось з них має відповісти за це. Це невелика купка людей. Їх обличчя всім відомі», - додав лідер Партії регіонів, інформує "Форум".
    Кто из политиков наобещал больше всех?
    Кому нужны политические разборки?
    Україна без Ющенка буде кращою, ніж Україна без Кучми?
    Цушко выиграл cуд у "оранжевых"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Козлы. По этой логике не нужно было сопротивлятся и немецким фашистам в Великую отечественную войну. Чего вы боитесь этой американской "пятой колонны" ? Только кликните народу и через неделю от них ничего не останется. Или вы решили пожертвовать суверенитетом и независимостью Украины заради интересов США ?