ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За I квартал ц.р. до загального фонду бюджету м.Ужгород надійшло більше 15 млн.грн.

    19 апреля 2024 пятница
    54 переглядів

    Як уже повідомляв «UA-Reporter.com», сьогодні в обласному центрі Закарпаття відбулася чергова сесія міської ради. Міські депутати депутати затвердили звіт про виконання бюджету за перший квартал. Так, до загального фонду бюджету міста за звітний період надійшло 15123,5 тис. грн. податків і зборів, що складає 91,8% від запланованої суми, повідомили у прес-службі Ужгородської міськради. Однак у порівнянні з аналогічним періодом минулого року загальний фонд бюджету збільшився на 3799,1 тис. грн. До спеціального фонду надійшло 4833,4 тис. грн., що становить 145,1% від прогнозованого показника.

    Депутатами також була затверджена програма розвитку системи аварійно-рятувального обслуговування населення на території Ужгорода на 2005-2007 роки, якою передбачено впровадження низки заходів направлених на мінімізацію наслідків від можливих надзвичайних ситуацій.

    Змінив депутатський корпус і форму справляння ринкового збору. На сьогодні на 21 ринках Ужгорода проплата за торгівельне місце здійснюється щоденно через контролерів, а відтепер впроваджується безготівкова щомісячна проплата через банківські установи. Як зазначила начальник ДПІ в Ужгороді Марія Бадида проведення подібного експерименту на одному з ринків дало в шість разів більше надходжень. І якщо така система буде введена, то бюджет міста виграє додаткових півмільйона гривень надходжень. Керівник ДПІ пояснила, що якщо людина заплатить за місяць і по якихось причинах не зможе вийти на роботу, то ці кошти будуть їй зараховані за наступний місяць роботи.

    ГО «Місто» піклується про ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни
    Провладні депутати Ужгородської міськради зігнорували інтереси дрібних підприємців
    В Ужгороді розпочалася чергова сесія міської ради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору