ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці! За газ з 1 липня платитимемо на 50% дорожче...

    01 мая 2024 среда
    25 переглядів

    Сьогодні Кабінет Міністрів затвердив фінансовий план компанії "Нафтогаз України", який передбачає подорожчання газу для населення на 50 відсотків з 1 липня. Поки що уряд не вирішив,як компенсувати малозабезпеченим збільшення витрат на газ. Розглядається варіант диференційованих тарифів залежно від обсягу споживання газу та рівня доходів споживачів.

    За словами міністра праці та соціальної політики Івана Саханя, головним інструментом компенсацій залишаться державні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього державі доведеться витратити додатково близько чотирьох сот мільйонів гривень. Пан Сахань стверджує, що незаможних українців зростання вартості газу не зачепить.

    "Абсолютна більшість людей, які отримують грошові доходи на члена сім'ї менше, ніж прожитковий мінімум, матимуть серйозну підтримку - чи то 15%, чи 20% свого доходу платитимуть за комунальні послуги. Їх узагалі не торкнеться зміна на тариф, вони платитимуть фіксовану суму", - сказав він.
    В Украине дорожает электроэнергия и газ
    Ужгород: В обласному центрі Закарпаття зростуть тарифи на тепло?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панування нашизму зримо призвело до політичної та економічної кризи в Україні, до очевидного зубожіння більшої частини народу,різкого загострення всіх соціальних проблем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну, ось Білорусь вже так дає російському "булочнику", але і їй ціну на газ до 200 долярів підніматимуть. Для тих, хто не розуміє порівнянь, ще одне:
    Ваш друг торгує на базарі крумплею. Ціна по базару - 2 гривні. То чи дасть він вам мішок - за дружбу - по 50 коп. ? А два мішки? А кожен рік якщо нагліти будете?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Іщенку.
    Учасники дискусії, що використовують вислови "дураки", "придурки", "нашисти", "федерасти" НЕ можуть розуміти інших порівнянь ніж кухонні. В принципі не можуть. Рівень культури не дозволяє. Якщо хочеш, можу тобі, Іване, писати фахово. Якщо зрозумієш про що йдеться. Давай про Угорщину поспілкуємося. Про ціни, ЄС, енергоносії. Якщо ти "як вдома" у цій темі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось вам реальні "досягнення" помаранчевих заколотників!
    За переворот треба платити.Підрив економіки-наслідок хазяйнування нашистів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петро.
    В Угорщині правлять соціалісти. Так дружать з Москвою, що аж Путіна до себе запросили.
    І нічого, платять за газ, постійно підвищуючи його ціну. За бензин мовчу.

    Сходи в бібліотеку, візьми НЕ радянську книжку з економіки та почитай...

    Проблема, як вже не одноразово вказувалося, в Кучмівському режимі управління та вилизуванні задниці всім, хто підвернеться.
    Енергоносії - економічний а не політичний ресурс в більшості країн світу з ринковою економікою. Коштує він X доларів і крапка. Ми ніколи не платили реальну ціну за ці ресурси. Вся наша економіка суперечила одному із головних принципів, що виробляють те, що вигідно. Нам створили тепличні умови, на які ми збудували виробництва, які в реальному світі не виживуть.

    P.S. По простому. Нехай жінка дає два рази на тиждень булочнику, а чоловік купує хліб у два рази дешевше та тішиться...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Такі убогі міркування- ще одна ілюстрація,коли невігласи хочуть керувати економікою,маючи знання на рівні булочника.Примітивна кухонна демагогія і фаховість-різні речі.Нашисти руйнують економіку держави,нищать основи незалежності України.