ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська СМС намагатиметься зробити річки чистішими

    26 июня 2024 среда
    30 переглядів

    Молоді соціалісти продовжуватимуть займатися екологічним вихованням. Конкурсна комісія з розгляду проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї при управлінні у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації затвердила фінансування у 2008 році програми Спілки молодих соціалістів «Молодь за чисті Карпати».

    Як і минулого року, проект «Молодь за чисті Карпати», розроблений ЗОО СМС, передбачає очищення русел водоймищ окремих сіл Закарпаття активістами СМС, студентською молоддю та місцевим населенням. Але головною метою системи заходів є виховання культурного і усвідомленого ставлення молоді та громад до природи та привернення уваги громадськості до екологічних проблем. Цього разу буде дещо розширено географію проекту. До Березнянщини та Міжгірщини долучено Іршавщину.

    Тож в недалекому майбутньому поблизу національних природних парків можна буде спостерігати групи молоді, які власними силами боротимуться за збереження природно-заповідного фонду. Більше уваги цього року приділятиметься і просвітницькій роботі серед громад краю.

    Квитки в елітний кінотеатр "Доміон" для ужгородських студентів подешевшали

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору