ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські журналісти розчаровані діяльністю ужгородської влади з мером Ратушняком

    19 мая 2024 воскресенье
    48 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття відбулося чергове засідання неформального журналістського клубу Закарпаття „НеТаємна вечеря”.

    Закарпатські журналісти продовжили серію традиційних щоквартальних зустрічей клубу „НеТаємна вечеря”. Кворум був представлений журналістами з телеканалів „М-студіо”, „21-каналу”, „НТН”, „ICTV”, газет „РІО”, „Трибуна”, „К.І.С.”, інформаційних видань ЗІК, „Ужгород.нет”, кафедри журналістики, Карпатського інформаційного агентства та інших. Цього разу вони спробували озирнутися на події що минули за січень, лютий та березень 2007 року.

    Але перед тим учасників було ознайомлено з досягненнями на творчій ниві членів клубу „НеТаємна вечеря” – Павло Чучка разом з Сергієм Федакою презентували оригінальне видання „Джинсове покоління”, Федір Шандор - сувенірну карту „Сріберна земля-Закарпаття”.

    Журналісти наголосили на кричущій бездіяльності регіональної профспілки журналістів та місцевої незалежної медіа-профспілки щодо захисту прав та свобод журналістів, а також обговорили поточні новини Закарпаття. Опісля розпочали огляд по номінаціях за перший квартал 2007 року: в номінації „Подія” "відзначено" визнання русинів обласною радою та штурм ОДА жителями Баранинської сільради; в номінації „Людина” пріоритет надано Олександру Дякуличу, мужньому іршавчанину що вийшов проти суддівської сваволі в районі; в номінації „Розчарування” – діяльність Ужгородської міської ради та міського голови Ужгорода, невирішеність проблеми „префіксу”; в номінації „Скандал” – події пов’язані з видачою квартиру губернатору О.Гаваші, події довкола базару на вулиці Фединця, питання з перенесенням пам’ятника Шевченку; в номінації „Призначення” – Максимов, сімя Погорєлових, Іванчов, Дурдинець; в номінації „Звільнення” – суддя Монич, Шаповалова, Рахівський; в номінації „Мас-медійний матеріал” – про ужгородську каву в „РІО” Сергія Федаки, Лариси Подоляк в „СЗ-Паланок” про повені, Інтернет-матеріал „Закарпатська мафія”, репортажі про жаб’ячі полюванні; і нарешті в номінації „Прикол” – 1-квітневий номер „КІС”, А.Колібаба як голова села, і фраза до Президента України на фестивалі вина в Мукачеві „Дорогий Віктор Іванович”.

    Журналісти опісля всіх номінаційних висувань оголосили про зібрання в липні 2007 року, повідомляє "Ужгород.нет".

    На "таємній вечері" ужгородські БЮТ, "Пора" і "Регіони" роздерибанили близько 20 га землі обласного центру Закарпаття загальною ринковою вартістю понад 100 млн.грн.!
    Ужгород: Мер Ратушняк таки влаштував грандіозний земельний дерибан. Головний бютівець-дружбан отримав землі на 1,5 млн доларів!
    "Велика кишеня" ужгородського мера
    За 10 місяців дружина мера Ужгорода Сергія Ратушняка отримала понад три гектари міської землі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правда,що Ратущня звільнив свого шовгора з посади директора Уже тепло" за неоплату бобла?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...а іншу родичку - з посади керівника інвентарбюро, за те, що покривала його з Мартином майнові оборудки?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як інвентарбюро може "покривати" оборутки? Дуже цікаво.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти не знав?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні. Покажи хоч одну схему. Тільки не таку, де БТІ проводить передбачені законодавством роботи, а таку, де без нього в ОБОРУДКАХ НЕ можна обійтися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім(09:33)Ты что, там работаешь?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні. Але діяльність іх (БТІ) добре знаю. І мені це професійно цікаво.
    А що, схему навести ніхто не може? Чи це так було написано, тіпа попіз";№%ть?