ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Чи ліквідована фекальна аварія в Ужгороді?

    02 июня 2024 воскресенье
    29 переглядів

    Працівники Ужгородського «Водоканалу» вчора ввечері завершили зварювальні роботи на аварійному колекторі в Ужгороді. Викид неочищених стоків у річку вже припинений.
    Про це повідомив начальник Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області Федір Філіп.

    У результаті довготривалої експлуатації в м. Ужгород бетонного напірно-каналізаційного колектора (діаметр - 900 мм) через порушення місць з'єднання 3 лютого відбувся викид неочищених стоків об'ємом 150 кубометрів на годину в р.Уж.

    За словами начальника Центру пропаганди, в результаті аварії в річку потрапило, щонайменше, 6500 метрів кубічних каналізаційних нечистот. Ліквідаційні роботи тривали шість днів, оскільки для відновлення каналізаційної мережі потрібна спеціальна муфта, виготовлення якої довелося замовляти, повідомляє УНІАН.

    За словами Філіпа, нечистоти, які потрапили в річку Уж, течією віднесло до Словаччини (Ужгород розташований за 1 км від українсько-словацького кордону). Втім, з боку сусідньої держави скарг досі не було, повідомив Філіп, посилаючись на екологів. За його даними, «концентрація стоків не перевищує гранично допустимих концентраційних меж».
    Ужгород: Шостий (!) день каналізаційні нечистоти йдуть у річку Уж і пливуть до сусідньої Словаччини
    В Ужгороді ліквідовують викид неочищених каналізаційних стоків у річку Уж

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору