ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Депутати Мукачівської районної ради сплять і бачать Верховну Раду розпущеною

    07 мая 2024 вторник
    28 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті відбулося чергове засідання сесії Мукачівської районної ради. На порядку денному стояло 2 питання — про прийом субвенції з обласного бюджету на виконання інвестиційного проекту та різне.

    За пропозицією депутата від фракції Блоку „Наша Україна” Мотильчака Михайла Андрійовича було прийнято рішення про внесення до порядку денного питання про звернення фракцій БЮТ та "Наша Украна" в Мукачівській районній раді, до Президента України Віктора Ющенка щодо необхідності розпуску парламенту і призначення позачергових виборів до Верховної Ради. За це рішення проголосували більш ніж 50 депутатів із 63 зареєстрованих.

    Своє звернення депутати мотивували глибокою стурбованістю свідомою, планомірною узурпацією державної влади з боку окремих політичних сил, державних органів та посадових осіб, що становить загрозу національному суверенітету України, добробуту її громадян та утвердженню демократичних цінностей, порушує Конституцію України, права та свободи громадян.

    За дане рішення не голосували депутати від фракції Партії Регіонів. На знак незгоди вони залишили сесійну залу.

    Також обговорили депутати Мукачівської райради проекти прапорів Закарпатської області, запропоновані облрадою. Більшість обранців схиляються до 8/2 варіанту, автором якого є В.Олашин з м.Ужгорода, повідомили ЗІА "Простір" в секторі зв’язків з громадськістю Мукачівської РДА.
    Розпустити Верховну Раду України запропонували
    Закарпатські обласні організації БЮТ і партії "Наша Україна"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А Вы забыли, что при Тимошенко бензин был по 5.00 грн., сахар-5 грн.