ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Компанія "Ядзакі Україна" — це стабільність і висока зарплата

    03 июля 2024 среда
    37 переглядів

    Наталія НАГОРНА, начальник департаменту по роботі з персоналом ТОВ "Ядзакі Україна":

    - Наша компанія належить до всесвітньо відомої міжнародної корпорації “Ядзакі корпорейшен”, створеної на початку ХХ століття в Японії. Вона має близько 170 власних підприємств у сорока країнах світу. “Ядзакі Україна” створена 2003 року. Цього року ми відзначатимемо п’ятиріччя від дня створення. “Ядзакі Україна”, попри свій юний вік, зарекомендувала себе на Україні тільки з позитивного боку. Нині тут працює одна тисяча працівників. Більшість із них – ужгородці та жителі Ужгородщини.

    Частину працівників доправляють із Перечинщини, Великоберезнянщини, Мукачева та Мукачівщини. До речі, вихідці з гірських районів є найдисциплінованіші, більш відповідальніше відносяться до своїх обов’язків. І це зрозуміло.

    Компанія щороку розвивається та розширюється. Скажімо, ще півроку тому у нас був один замовник, а нині – два. Це всесвітньо відомі компанії “Опель” та “Форд”. Ми реалізуватимемо проект із випуску схемних джгутів - для бензинових та дизельних двигунів автомобілів марок “Форд Фієста” та “Форд Фюжен”.

    Завдяки цьому проекту ми плануємо створити ще 450 нових робочих місць. До речі, перша лінія цього проекту, де зайнято 120 робітників, вже запрацювала з середини жовтня. минулого року. А на повну потужність цей проект запрацює через півроку.

    На підприємстві “Ядзакі Україна” виготовляють автомобільну кабельну продукцію для різних автомобільних компаній світу. А конкретно – електропроводку для вікон, дверей, панелі управління, що з’єднує різні автомобільні агрегати та компоненти найвищої якості, що відповідає світовим стандартам. На вимогу наших замовників, ми щорічно підтверджуємо міжнародний стандарт по якості продукції ІSО 16949 та ІSO 14001(стандарт менеджменту охорони навколишнього середовища) й ОНSАS 9001(cтандарт менеджменту промислової безпеки). Це загально відомі стандарти у світовому бізнесі. Бо, якщо якась компанія, вважають на “Ядзакі”, претендує на якийсь рівень розвитку, економічний ріст, конкурентноспроможність, то вона обов’язково повинна відповідати світовій якості, вимогам дотримання екології, сучасним умовам праці. Й тільки тоді конкуренти на ринку з нею рахуватимуться.

    Між тим “Ядзакі Україна” - єдина на Закарпатті, яка сплачує своїм працівникам внески з медичного страхування. Тож нашому працівнику, який раптом захворів, не варто бігати в пошуках коштів на лікування, жертвувати усім своїм сімейним бюджетом. За його здоров’я вже подбало керівництво корпорації. Є й інші не менш привабливі соціальні гарантії, які надає кожному нашому працівнику компанія “Ядзакі Україна”. Тому й не дивно, чому працівники з-поміж інших конкурентів вибирають своїм місцем праці саме “Ядзакі Україна”.

    "Вісті Ужгородщини"
    Зарплата на Ужгородщині — найвища серед регіонів Закарпаття
    На Закарпаття завітають потенційні інвестори індустріального парку "Соломоново"
    Один із перших в Україні індустріальних парків
    з’явиться на Закарпатті?

    Японці закривають свій завод в Ужгороді. Через закриття СЕЗ "Закарпаття"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору