ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У 2006 році у регіоні сталося 89 нещасних випадків на виробництві

    19 июня 2024 среда
    24 переглядів

    У минулому році з 89 нещасних випадків, зареєстрованих на виробництвах Закарпатської області, 25 сталися на підприємствах лісозаготівельної та деревообробної галузі. Два з них – зі смертельним наслідком.

    Згадана галузь, за словами начальника Територіального управління Держгірпромнагляду України по Закарпатській області Михайла Саварина, кілька років поспіль серед «лідерів» з виробничого травматизму.

    Нещодавно було травмовано 40-річногго столяра приватного ТзОВ «Голландія», що у Рахові, Миколу Мещерякова. Він вирішив підробити на верстаті підприємства, однак через несправність устаткування поплатився ампутацією пальців кисті лівої руки.

    За словами головного державного інспектора Державної інспекції охорони праці Богдана Дороша, котрий курирує стан безпеки на виробництвах лісозаготівельної та деревообробної галузей регіону, нещасний випадок скоріше за все буде пов’язано з виробництвом. Адже згідно з чинними нормативно-правовими документами потерпілий, хоч і виконував не передбачену виробничим процесом роботу, отримав травму через несправність обладнання. Роботодавець же зобов’язаний забезпечити підлеглим працівникам належні умови роботи, в тому числі – й безпечну техніку.

    Віра ТУРЯНИЦЯ, керівник прес-служби ТУ Держгірпромнагляду України в Закарпатській області.
    Закарпатець помер за кермом екскаватора — від серцевого нападу
    Закарпатець загинув через відмову в автомобіля гальмівної системи
    Закарпаття: Чи "ба-бахне" на уроці хімії?..
    Смерть, яка збурює до глибин душі...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору