ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У громадян Угорщини митники знайшли психотропні препарати

    15 мая 2024 среда
    16 переглядів

    Працівники Виноградівської митниці і прикордонники в Закарпатській області запобігли двом спробам переміщення медичних препаратів через митний кордон України.

    У першому випадку громадянка Угорщини прямувала на територію України через митний пост «Астей» Виноградівської митниці як пасажирка автомобіля «Фольксваген» і повідомила, що не має предметів, обов'язкових до декларування. Однак з’ясувалося, що в сумочці пасажирки було 90 таблеток препарату «Альпразолам», про що не було заявлено усно і що не було задекларовано, повідомила прес-служба Держмитслужби України.

    В другому випадку через той же митний пост Виноградівської митниці на автомобілі «Сузукі» в Україну прямував громадянин Угорщини. Як і попередня громадянка, він запевнив митників, що у нього відсутні предмети, обов'язкові до декларування. Однак після завірення митної декларації з’ясувалося, що на задньому сидінні автомобіля в дорожній сумці серед особистих речей було 80 таблеток «Альпразоламу». Дані про препарат теж були відсутні.

    Медичний препарат вилучено. Складено протокол про порушення митних правил.

    Нагадаємо, «Альпразолам» – психотропний лікарський засіб, який застосовують зокрема при тривожно-депресивних станах і невротичних депресіях. У вільний продаж не надходить, обіг препарату обмежений.
    Закарпаття: Угорці поставляють нам небезпечні наркопігулки
    На Закарпатті затримали громадянку Словаччини, що намагалася збути сильнодіючі наркопігулки
    Ох і полюбляють іноземці везти на Закарпаття наркопігулки!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору