ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заява обкому СДПУ(О) з приводу публічної заяви В.Мангура

    26 апреля 2024 пятница
    58 переглядів

    "6 травня 2005 року секретар Мукачівського міського комітету СДПУ(О) Василь Мангур зробив публічну заяву про вихід із лав партії. У своїй заяві він також звинуватив об'єднаних соціал-демократів Закарпаття загалом та секретаря обкому партії Івана Різака зокрема у фальсифікації виборів Мукачівського міського голови у квітні 2004 року.
    Розуміємо, що заяву зроблено в стані психологічного афекту, оскільки нещодавно в житті Василя Мангура сталося кілька прикрих подій: він втратив посаду начальника управління юстиції в Закарпатській області, а також було пограбовано його квартиру. Тим не менш, такий немотивований, некоректний та негідний крок шокував однопартійців своїм цинізмом.

    Обласний комітет СДПУ(О) засуджує подібні цинічні дії колишніх членів партії, до яких вони вдаються заради обіцяних новою владою посад, фінансової допомоги та кар’єрного росту. Вважаємо за необхідне нагадати, що обласному комітету СДПУ(О) відомо про план знищення обласної партійної організації, яким передбачалися і подібні заяви від багатьох активістів партії.

    Нова регіональна влада замість вирішення соціально-економічних проблем займається пошуком ворогів. Нинішні дії влади не є оригінальними, оскільки під час департизації 2000 року сотні активістів СДПУ(О) переслідувалися за політичними мотивами. Сьогодні ж влада готова і до фізичної розправи з опонентами. Переслідування, утиски, десятки надуманих кримінальних справ, арешти – ось та реальність, в якій доводиться працювати об’єднаним соціал-демократам. Передбачаємо, що аналогічні заяви можуть і далі лунати від слабкодухих партійців, які не витримують морально-психологічного і фізичного пресингу.

    Закарпатський обком СДПУ(О) відкидав і рішуче відкидає всі звинувачення на адресу партійної організації та її лідерів у причетності до фальсифікації будь-яких виборів, у тому числі, мукачівських. Ми переконані, що якщо Василю Мангуру було щось відомо про так звані „фальсифікації” виборів у Мукачеві, то він повинен понести передбачену законодавством відповідальність за те, що протягом року з часу виборів приховував ці факти від правоохоронних органів. Таку ж відповідальність мають понести і ті особи, які за цей же період декілька разів змінювали свої свідчення на протилежні, і за голослівними показами яких сьогодні безпідставно перебувають під вартою В.Дядченко та В.Дерновий.

    Закарпатський обком СДПУ(О) заявляє, що об’єднані соціал-демократи ні під тиском влади і правоохоронних структур, ні під тиском криміналітету не змінять свої принципові політичні позиції, спрямовані на відстоювання інтересів жителів краю, прав і свобод простих людей”, повідомляє прес-служба обкому СДПУ(О)

    Выборы мэра Мукачево фальсифицировались по указанию Ризака?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору