ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді за участі О.Мороза проходить обласна конференція соціалістів Закарпаття

    30 апреля 2024 вторник
    52 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", в Ужгороді за участі голови Соціалістичної партії України, народного депутата України Олександра Мороза проходить звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації СПУ (голова — Олексій Пристая).

    Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз спілкується із завідуючим суспільно-політичного відділу всеукраїнської угорськомовної газети
    Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз спілкується із завідуючим суспільно-політичного відділу всеукраїнської угорськомовної газети "Karpati Igaz Szo" Чабо Балог.

    На конференції, у роботі якої беруть участь 775 делегатів від міськрайонних організацій СПУ з усієї області, обговорюються питання організаційної розбудови СПУ у містах і районах краю, активізації роботи фракцій СПУ у місцевих радах, поглиблення співпраці з громадськими організаціями, завдання, стратегія і тактика соціалістів у ході підготовки до майбутніх виборів у Верховну Раду України та ради різних рівнів.

    У перерві Олександр Мороз спілкувався з однопартійцями, фотографувався з ними на пам’ять, а також встиг дати кілька міні-інтерв’ю, в яких висловив упевненість, що Соцпартія матиме у майбутньому складі Верховної Ради України потужну фракцію, яка втілюватиме в життя викладені у Програмі СПУ цілі й завдання як щодо внутрішнього життя України, так і її зовнішньої політики.

    На 14.00 запланована прес-конференція лідера СПУ О.Мороза для представників друкованих та електронних засобів масової інформації.
    На Закарпаття прилетів лідер СПУ Олександр Мороз

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору