ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто звільняв засновників Ужгородського коньячного заводу?

    26 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    В. Гісем масово позвільняв людей які є співзасновниками Ужгородського коньячного

    Сайту "Rionews" надійшло повідомлення від колишніх працівників Ужгородського коньячного заводу. Текст звернення.

    "Ми працівники Ужгородського коньячного заводу у 1992-1993р. викупили основні засоби підприємства. За всі роки роботи не отримали жодного дивіденту з прибутку. Після 2005р. директор Гісем почав проводити масові скорочення працівників, які брали безпосередню участь у викупі підприємства. Після звільнення ми довідалися, що договір оренди з державою припинився ще у 2005р.але пан Гісем приховав це від колективу, замість того щоб провести реорганізацію з орендного у колективне підприємство як цього вимагає статут підприємства і закон, Гісем розпочав масово звільняти людей які є співзасновниками заводу. Підприємство з 2005р.не є орендним, але продовжує працювати під вивіскою орендного підприємства, що дає Гісему змогу весь прибуток класти собі в кишеню. Прокуратура області та району мовчить. Інформація про підприємство відсутня у єдиному держ. реєстрі. З архіва зникли всі документи про засновників. Працівники заводу лише нещодавно довідалися, що підприємство повністю викуплено,але не Гісемом, а колективом орендарів,які зараз опинились на вулиці завдяки злочинним діям Гісема по силовому звільненню колектива орендарів. Гісем не пожалів ні інвалідів, ні матерів з малолітніми дітьми, ні тих хто втратив своє здоровя на підприємстві. Весь колективний прибуток вкладує у створення фірм та банків,якими керує його родина, без дозволу орендарів розпродав всі фірмові магазини Тиса,які належали заводу. Сотні людей працювало на викуп підприємства, а заволодів ним Гісем, але ще не встиг вкрасти його, оскільки все майно зареєстроване як колективна власність. Шановна газета Ріо, допоможіть відстояти колективну власність, ця афера буде цікава всім читачам, оскільки Гісем доволі відома людина,але його вчинки та жадібність говорять самі за себе. Всі матеріали та документи є в наявності".

    колишні працівники Ужгородського коньячного заводу

    Ошукали акціонерів Ужгородського коньячного заводу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Дійсно, куди дивляться правоохоронні органи!!! Його вже давно треба відправити на лаву підсудних, а чесним працівникам заводу, які по 40 років пропрацювали на підприємстві, мають відшкодувати материіальні та моральні збитки...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Да это правда. Этим делом уже заинтерисовались в Киеве . А вы молодцы не сдавайтесь. говорят сразу несколько судебных дел открыто в нашем ужгородскомгоррайсуде.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ви наївні як діти. Ніхто нічого йому не зробить,там серйозні люди задіяні.Пошукайте в мережі матеріал по Гісему та Ужгородський коньячний завод,вже давним давно було написано що там відбувається.Засновники можуть як то кажуть на Закарпатті *Напитися води*.
    http://narodna.pravda.com.ua/economics/49019bc1900b2/
    http://www.vsapravda.info/volodymyrgisem-krime/3005-uzhorodskiy-koniachniy-nakonec-to-popadaet-v-chesnye-ruki
    і так далі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    якщо все вище сказане виявиться правдою
    самосуду чоловічку - тобі не уникнути.
    скоро...