ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Діти Хустщини отримали новорічні подарунки від Степана Деркача

    21 червня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Степан Деркач завітав на новорічний ранок до дітей на Хустщині

    Традиція зустрічати й відзначати Новий рік здається непорушною. Одна із непорушних традицій – дарувати на Новий Рік тепло, увагу та любов дітям, адже кожна дитина чекає на подарунок від Діда Мороза.

    Свято з нагоди Нового року відбувається цими днями в усіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах краю. Депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач сьогодні, 28 грудня, завітав на новорічний ранок в ДНЗ с. Копашнево, що на Хустщині. Політик привітав з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами дітей, батьків та колектив дитсадочка, побажав всіляких гараздів. Вихованці порадували депутата новорічно-різдв'яною програмою під час якої розповідали віршики, співали та танцювали. Усі вони отримали подарункові солодкі набори від мецената.
    «Напередодні Нового року кожна дитина мріє про те, щоб отримати подарунки за те, що вона добре вчилася і виконувала все, чому її вчили старші. Думаю, сьогодні всі діти заслуговують на добро й турботу від нас, дорослих, та на подарунки від Діда Мороза. Безумовно, діти є головним у нашому житті, і тому будемо намагатися, щоб їхнє майбутнє було з кожним днем кращим», – зазначив Степан Деркач.
    Завідуюча дистадка Оксана Кострець, користуючись присутністю С.Деркача, від імені педагогічного та батьківського колективів подякувала за допомогу у встановленні на корпусі енергозберігаючих металопластикових вікон та дверей, побажала депутату гарно провести старий й у доброму здоров'ї зустріти рік прийдешній.
    Треба зазначити, що сьогодні подарунки від мецената отримали і вихованці інших ДНЗ та спеціалізованих дитячих закладів Хуста та району.
    Михайло ІГНАТ



    2.JPG
    3.jpg
    4.JPG
    5.JPG
    6.jpg
    7_0.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору