ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді військовий комісаріат провів інструктивно-методичні збори

    22 травня 2024 середа
    72 переглядів
    Інструктивно-методичні збори в обласному військовому комісаріаті

    28 березня у Закарпатському обласному військовому комісаріаті провели інструктивно-методичні збори щодо організованого і якісного проведення призову громадян України на строкову військову службу військовими комісаріатами Закарпатської області - весни 2013 року.

    Інструктивно-методичні збори провели з головами, військовими комісарами, старшими лікарями призових комісій, посадовими особами та відповідальними за обліково-призовну роботу.
    Також участь у зборах взяли: ЗАСТУПНИК ОБЛАСНОЇ ПРИЗИВНОЇ КОМІСІЇ – ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАР ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ ІВАН ПЕТРОВИЧ ВАСИЛЬЦЮН, ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ, ЗАПОБІГАННЯ І ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ ТА ОБОРОННОЇ РОБОТИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АНТОН АНТОНОВИЧ ГРИНЬ ТА ЧЛЕН ОБЛАСНОЇ ПРИЗИВНОЇ КОМІСІЇ – ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА МІЦЬО.

    Передусім учасники заходу, підвели підсумки весняного та осіннього призову - 2012 року, проаналізували стан та організацію медичного забезпечення призову громадян та шляхи його чергового покращення, а також обговорили питання проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед молоді, належне ставлення до військового обов’язку тощо.
    Так, цьогоріч, весною, 390 молодих юнаків служитимуть у Збройних Силах України, а 200 з них - за контрактом. До кінця поточного року, армія планує перейти на контрактну форму.
    Зазначу, що 2013 рік − рік командира – лідера та фізичної підготовки і спорту.
    Т. Горянка




    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4.JPG
    5.JPG
    6.JPG
    7.jpg
    8.JPG

    22.JPG
    33.JPG
    44.JPG
    55.JPG
    66.jpg
    77.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору