ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як і чому загорілася "Україна" - розбиратися будуть прокуратура, МНСники та поліція (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Більше "України" нема...

    Нагадаємо, сьогодні вранці на 1 поверсі універмагу «Україна» в Ужгороді відбулося загорання, яке спричинило майнову шкоду в особливо великому розмірі.

    Ужгородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило майнову шкоду в особливо великому розмірі під час пожежі в універмазі «Україна»(ч.2 ст.270 КК України)


    Розпочато вказане кримінальне провадження Слідчим відділом Ужгородського відділу поліції ГУНП в області.
    Як повідомив перший заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Іван Савко, сьогодні на 1 поверсі універмагу «Україна», у м.Ужгороді відбулося загорання приміщення.


    На місце події разом із слідчо-оперативною групою виїжджав керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко. До ліквідації наслідків пожежі було залучено 80 осіб особового складу Ужгородського зведеного загону Управління ДСНС в Закарпатській області та 12 одиниць спеціальної техніки.


    Внаслідок пожежі шкоду життю та здоров’ю громадян не заподіяно, однак заподіяно значну матеріальну шкоду розмір якої наразі встановлюється, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.
    На даний час ліквідацію пожежі завершено, проведено зовнішній огляд приміщення магазину, встановлюються орендарі та причини виникнення пожежі, на місці події працює слідчо-оперативна група.



    Як повідомлялося, сьогодні близько 8.30 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в м. Ужгороді горить відомий універмаг «Україна» на пл.Кирила і Мефодія. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу поліції, три екіпажі патрульної поліції, експерти тощо.


    За попередньою інформацією, загорання виникло у відділі електротоварів на першому поверсі. Попередня причина пожежі в універмазі – самозагорання. Остаточну причину пожежі та суму заподіяних збитків можна буде встановити, коли опитають усіх орендарів магазину та по завершенні всіх експертиз, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП України в Закарпатській області



    Бізнесмени, які орендували торгові площі під бутіки, дарма намагалися врятувати хоч якийсь товар.


    Пожежники протягом п'яти годин намагалися ліквідувати пожежу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору