ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права», приуроченого до Дня захисту дітей

    01 травня 2024 середа
    57 переглядів

    З 14 по 21 травня Координаційною радою молодих юристів Закарпатської області при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області спільно з Головним управлінням юстиції у Закарпатській області та управлінням освіти і науки облдержадміністрації проводився регіональний етап конкурсу шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Дня захисту дітей.



    До участі в регіональному етапі конкурсу до організаційного комітету надійшло 170 конкурсних робіт. За підсумками регіонального етапу переможцями визначені:
    - у номінації «Молодша група», «Індивідуальна робота»:
    Богуш Петра (Берегівський район),
    Негер Домініка (м. Ужгород);
    - у номінації «Середня група», «Індивідуальна робота»:
    Цар Наталія (Міжгірський район),
    Довгомеля Ангеліна (м. Виноградів);
    - у номінації «Старша група», «Індивідуальна робота»:
    Поп Петро (Іршавський район),
    Шкут Аліна (м. Іршава).
    Конкурс проводиться з метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.
    За підсумками фінального Всеукраїнського етапу конкурсу, який відбувся 28 травня у м. Києві (Міністерство юстиції України), переможцями визначено і представників нашої області, зокрема: у номінації «Старша група. Індивідуальна робота» II місце – Поп Петро (Іршавський район), у номінації «Середня група. Індивідуальна робота» I місце – Довгомеля Ангеліна (м. Виноградів).
    Крім того, 1 червня Координаційна рада молодих юристів Закарпатської області спільно з Головним управлінням юстиції у Закарпатській області організувала та проведе виставку шкільних малюнків «Мої права» з нагоди відзначення Дня захисту дітей в Закарпатському художньому музеї ім. Бокшая, у ході якої переможців конкурсу нагородять дипломами та пам’ятними подарунками.


    Провідний спеціаліст
    Головного управління юстиції
    у Закарпатській області
    Владислав Товтин

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору