ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород каже "НІ – брехні"!

    23 июня 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Наближаються вибори і у ЗМІ все частіше з’являються результати опитувань виборців різними, в т.ч., і професійними центрами соціологічних досліджень. Молодіжна організація „Школа лідера” не відноситься до останніх. Це – організація незаангажована, не продажна і не знаходиться під впливом жодної політичної сили міста. Нам просто цікаво знати не замовлену, не взяту „зі стелі” інформацію-„підстилку” під якусь особу чи партію. Щомісяця проводяться опитування жителів міста Ужгород „Якби вибори мера відбулися завтра”, які подаються у газеті „Репортер”. Але цього тижня ми вийшли на вулиці із позаплановим опитуванням на іншу тему: „За яку політичну силу Ви проголосували б сьогодні?” Причиною стала нещодавня публікація рейтингів політичних сил Закарпаття у одній із обласних газет. Наскільки нам стало відомо, фактичні результати опитування, і те, що було потім розміщено у газеті, суттєво відрізнялося.

    За правдою ми пішли на вулиці нашого рідного міста. Охоплено 500 ужгородців із правом голоса. Отже, результати: НСНУ – 19,2%, “Батьківщина” – 17,6%, Партія Регіонів – 10,4%, Соціалістична партія – 8,2%, Народна партія – 5,4%, СДПУ(о) – 1,8%, Українська народна партія – 1,6%, Прогресивна соціалістична партія – 1,4%, Партія промисловців і підприємців – 1,2%, Трудова Україна – 1,2%, Партія „Союз” – 1,0%, інші (менше 1%) – 1,8%, проти всіх – 7,4%, не визначився – 21,8%.

    Отже, висновки робіть самі. А замовники-фальсифікатори прозріють від результатів виборів, і ніякі маніпулювання вже не пройдуть.



    Центр соціологічних досліджень МГО „Школа лідера”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чим раз, тим більше радуєте і водночас смішите своїми рейтингами. Зауваження на майбутні рейтинги - невже комуністи не мають в області хоча б одного відсотка голосів? Подумайте собі і порівняйте хоча б їхню ідеологію з такими дутими брендами, як Трудова Україна, підприємцями, Союзом, ПСПУ... Крім цього - 1 - 1,2 відсотка ваших голосів - це всього 5-6 опитаних людей. Де ви їх опитували і коли? В мене складається враження, що все це дійство відбувалося в готелі "Закарпаття":)