ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціалісти Ужгорода не тільки живуть, але й діють!

    23 июня 2024 воскресенье
    48 переглядів

    Триває активна робота по підготовці до виборів Ужгородським міським комітетом Соціалістичної партії України. Щодня – зустрічі партійного активу із членами осередків Ужгорода, обговорення наболілих проблем, пошук шляхів їх вирішення. І щоразу – вручення першим секретарем Олександром Болонкіним партквитків новим членам партії, яких вже понад 600. Партійна організація зростає як кількісно, так і якісно, залучаючи до своїх лав авторитетних у місті людей, допомагаючи у вирішенні конкретних проблем, а не витрачаючи чималі кошти на розвішування біг-бордів і сіті-лайтів.

    Цього тижня вже пройшли збори у 12 осередках, у яких брали активну участь також депутати фракції Соціалістичної партії в Ужгородській міській раді: Олександр Доктор, Сергій Слободянюк, Юрій Фогел. На черзі – ще 29 осередків. На жаль, не обійшлось і без неприємностей. Керівнику одного із закладів, де мали відбутися збори, надійшла вказівка «„зверху» зачинити двері і «„никаких социалистов и близко не пускать!» Та зустріч не було зірвано – оперативно знайшли підходяще приміщення поряд.

    Молоді соціалісти цікавилися, що сьогодні турбує закарпатське студентство
    Про поважну людину замовте словечко...
    Олександр МОРОЗ: "Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, БЮТ, "НСНУ", Компартія. Можливо, у цьому переліку буде і Народна партія"
    Ужгород: Соціалісти Закарпаття переобрали Олексія Пристаю першим секретарем обкому СПУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору