ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

День свободи, або Як в Ужгороді соціалістів на свято запросити "забули"…

    04 мая 2024 суббота
    40 переглядів

    Сьогодні в Україні відзначають День свободи — свято, визначене указом Президента В.Ющенка з нагоди першої річниці “помаранчевої революції”. Яку робили разом “Наша Україна”, БЮТ, Соцпартія та ряд інших політичних сил. Диво, але на Закарпатті, видається, про це “забули”... Як інакше можна пояснити той конфуз влади, який стався кілька годин тому на мітингу в Ужгороді, присвяченому Дню свободи, коли на сцену покликали геть усіх, кого тільки забажали організатори, окрім …соціалістів! Щоправда, спохопившись, вони все ж запросили і голову Закарпатської обласної організації СоцПУ Олексія Пристаю, який, з усього було видно, уже перебував у роздумах, чи бажаний він гість на цій різнополярній політичній “тусовці”. Мабуть тому його виступ був коротким і лаконічним. Нагадавши, що перемога “помаранчевої революції” досягнута лише завдяки тому, що різні політичні сили тоді діяли спільно, єдиною командою, Олексій Пристая побажав, аби їхні представники не забували про це сьогодні.

    Що ж до самого мітингу, то ужгородський “майдан” зібрав здебільшого студентів. Але навіть їх було на початку до півтори сотень чоловік, через що сам мітинг розпочали не о 17-й годині, а набагато пізніше. Але й тоді невелика Поштова площа рясніла “залисинами”. Виступаючі раз-по-раз відзначали це, однак списували все це на холодну погоду, хоча правда є в іншому — розчаруванні у “помаранчевій революції” більшості тих, хто був активним її учасником. Та й ті, хто в цей вечір все ж сюди завітав, а це переважно молодь, — прийшов сюди здебільшого, аби подивитися обіцяний організаторами концерт та взяти участь у дискотеці, але аж ніяк не “любуватися” почесною президією на сцені, “заквітчаною” помаранчевою символікою…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    люди, которые стояли на Майдане в прошлом году, помогли так называемой оппозиции прийти и захватить власть. Все, кто вчера смотрел на людей на Майдане, видели не те лица. Поэтому настоящий Майдан был 22 ноября 2004 года. А то, что было вчера, искусственная государственная политика

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Але ж головний социк Слобода очолював штаб Яника так що все гаразд пане "голубий афганець"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім смотри от злости волосы выпадут ,будешь лысый как оранжево-голубой ратушняк

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пристая був сьогодні на ковдрі у Рати,дістав по мізках за співпрацю з балогою.Таке приниження можливо тількі через повну фінансову залежність.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чому тут дивуватися, якщо представники нинішньої верхівки обласної влади прогинаються один перед другим до того стану, що ледь д...пи один одному та своєму "сонечку" з Мукачева не л...ть!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Но-но, тільки без матюків! Хоча, якщо бавити правду, хочеться подеколи — і в цьому випадку також — так, щоб "деякі" це запам’ятали довіку...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    б.у. ніщо запрошувати!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Репортер БРЕШЕ!!! Соціалісти були всі запрошені не тільки Пристая, крім того молодь була запрошена й на дискотеку, не треба брехати!!! Проблема социків у тому що неможливо на помаранчевий мітинг вивести Гайдоша, Слободу, Олексіюка , Синишина та інш. одіозних постатей які уособлюють собою Бандитський режим Януковича-Медведчука! Обслуговуючи цим сайтом Слободу, не потрібно втягувати в чвари соц.партію України яка насправді була на майдані, а Пристая був головою страйкому в Ужгороді!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да, Мороз отримає рейтинг в Ужгороді, маючи таке обличя: Слободя, Доктор, Олексіюк, Синишин - кандидат у мери!!!
    невже вони сліпі???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доктор - нормальний пацан.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ты назови лучшие кандидатуры.Команда Слободянюка это люди которых знают в Ужгороде.Каждый из них добился успеха в профессиональной деятельности.Они порядочнее чем Рата и Погорелов

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Здається що крім загальновизнаних фаворитів рейтингу НСНУ І БЮТ,УСПІХ В уЖГОРОДІ чекає саме на соціалістів і народників,через наявність там лідерів Ратушняка і Слободянюка.В них є групи підтримки і досвід.І це набагато краще коли під дахом НСНУ І БЮТ проповзуть до міської і обласної рад бездарі й нулі завдяки рейтингу Ющенко і Юлі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніму. РЕПОРТЕР не бреше! Сам був на мітингу, так ведучий всіх назвав, і лише потім, після невеличкої паузи, мабуть, підказали, назвав і Пристаю. Так що — ХТО з нас бреше?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухай, "диагноз". Слухай "анонім". Ваш діагноз - шіза.Не хвилюйтеся за соціалістів. Це сільна партія і вона всі негоразді подолає. Турбуйтеся за раскол в "Соборі", чвари в НРУ, НСНУ, за хворого Рату з його новим цимбором Мателешкою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а чому це витерли мій коментар, а?
    ще раз його повторюю
    ХАЙ пРИСТАЯ ЗГАДАЄ, ЯК ФАЛЬШУВАВ РАЗОМ ІЗ еСДЕКАМИ ВИБОРИ В МУКАЧЕВІ, А ПОТІМ ОБРАЖАЄТЬСЯ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усім "коментаторам". Помаранчеві провалилися об"єктивно і закономірно. Їх корупційні скандали - це наслідок. Причина в тому, що їх команда (може, здебільшого й не погані люди), але фахівці - переважно ніякі... Економіка області тому свідчення.Окрім цього, Україна, як держава, для них засіб аби "хапннути". Такий підхід і в кумів "барвистих", і в "ратушняків" не зовсім адекватних.
    Олексій Пристая, вочевидь, не може бути поза грою Балоги. Він тут живе, у нього, тут, який не який, але бізнес. Але Пристая принаймні веде себе порядно. Він надає можливість проявитися в реалізації соціалістичних ідей усім, хто цього бажає. І Слободянюк, і Синишин, і Олексіюк та й інші - мають на це право. А що в них вийде - побачимо 26 березня. Найточніша "соціологія", до речі.
    Щодо ужгородського "майдану": викликає "співчуття"... Усі ці бавки у вибори - лупина порівняно з тим, що попереду холодна і, не виключно, голодна зима. Якщо ще Росія енергоносії "перекриє" - помаранчевим - крандєц.
    Регіонали мудро спостерігають з боку, що відбувається і потиху готуються повернути владу. Однак їм сьогодні вже потрібно перейматися, аби вчорашні "помаранчеві" та "есдеки" (набільш "мудрі") не переграли їх у власній політичній хаті. Намагаючись набрати в Партію "подешевше та побільше" не зоглядяться, як така кількість переросте в зарпатську (балогівську) помаранчеву якість. От тоді самі себе на кілок і посадять. Сподіваюсь Ледида це розуміє. Він також хитромудрий закарпатець. Але і тут - березень покаже.