ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті повиловлюють усіх електрозлодіїв!?!

    11 мая 2024 суббота
    57 переглядів

    У цьому на прес-конференції в Ужгороді запевняв журналістів генеральний директор енергокомпанії "Закарпаттяобленерго" Василь Ковач.

    Найбільш винахідливими у злодійських схемах, повідомив Василь Ковач, є роми та мешканці гірських сіл. Перші примудряються просто на стінах кімнат, де мешкають, гірляндми розвішувати нагрівні спіралі та піключати їх колючим дротом до ліній з напругою, другі ж, привчені післяповеневими подіями до безкоштовної електроенергії, просто приєднуються до ліній електропередачі. Останні, за їхніми ж словами, тим і виживають - крадений ліс, "розпущений" на краденій електриці, відповідно має низьку собівартість і користується неабияким попитом. Окрім цих категорій населення у список електрозлодіїв потрапили і поважні бізнесові фірми, і туристичні об'єкти, пише "Європа-Центр". Також доволі часто виявляються порушення в бюджетних організаціях.

    Загалом з початку року було складено 8116 актів на порушників, збитки від яких сягнули 8 млн 611 тис. грн. Кількість виявлених порушень порівняно з минулим роком зросла на 65,5%.
    Закарпатське відділення антімонопольного комітету взялося до роботи
    Закарпаття: Як будемо платити — так буде і світити!
    Про "Закарпаттяобленерго" міліція збрехала?
    У житлово-комунальному господарстві Закарпаття склалася критична ситуація

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Pravilno!!!