ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Громадяни Угорщини намагалися контрабандно вивезти цигарки за межі України

    27 апреля 2024 суббота
    29 переглядів

    Чергові спроби незаконного вивезення цигарок за межі України попереджено на Закарпатті працівниками Виноградівської митниці. Громадянин Угорщини повертався на батьківщину автомобілем „Фольксваген Пасат” 1995 року випуску через митний пост „Вилок” Виноградівської митниці і повідомив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Проте під час догляду транспортного засобу в порожнинах дверей, під панеллю приладів та під паливним баком було виявлено 890 пачок цигарок, дані про які в митній декларації були відсутні. Через митний пост „Астей” Виноградівської митниці громадянин Угорщини повертався додому вантажівкою „Ауді 80” 1982 року випуску і так само, як попередній громадянин, повідомив, що не має предметів, які потрібно зазначати в митній декларації. Однак у заздалегідь виготовленій спеціальній порожнині паливного баку було виявлено приховані 260 пачок цигарок.

    212 прихованих пачок цигарок намагався приховати громадянин Угорщини, який прямував за кордон через митний пост „Дяково” Виноградівської митниці автомобілем „Сузукі” 2004 року випуску. Цигарки були приховані в порожнинах дверцят та під обшивкою багажного відсіку автомобіля.

    В усіх випадках жодних документів на тютюнові вироби не виявлено. Цигарки та автомобілі вилучені. Складено протоколи про порушення митних правил, повідомляє сайт Держмитниці України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору