ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луценко просит ЦИК отменить регистрацию кандидатами в депутаты разыскиваемых Сало, Варцабы и Дидыка

    01 июня 2024 суббота
    73 переглядів

    Министр внутренних дел Украины Юрий Луценко обратился в Центральную избирательную комиссию с просьбой снять с регистрации трех кандидатов в народные депутаты, которые находятся в международном розыске. По словам Ю.Луценко, эти лица не проживают на территории Украины свыше 5 лет, как того требует законодательство, кроме того, находятся в международном розыске свыше 6 месяцев. «Есть полное основание принятия решения об их исключении из списков» - заявил министр. Двое из них включены в список Блока Наталии Витренко «Народная оппозиция» Олег Сало и Василий Варцаба. Кроме того, к таким кандидатам в депутаты относится Дидык, который баллотируется по списку «Оппозиционного блока «Не так!».



    Бывший начальник Управления МВД Украины в Закарпатской области В.Варцаба, по данным Департамента связей с общественностью МВД Украины, обвиняется в целом ряде служебных преступлений. Согласно имеющейся в МВД Украины информации, В.Варцаба скрывается за пределами Украины. Экс-начальник УМВД Львовской области, депутат облсовета Олег Сало объявлен в розыск 18 апреля 2005 года. Против О.Сала Генеральной прокуратурой Украины возбуждено два уголовных дела: по ст.157, п.2 (препятствование осуществлению избирательного права) и по ст.364, п.3 (злоупотребление властью или служебным положением) Уголовного кодекса Украины.



    grani.kiev.ua




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А як же він докаже, що проживають вони чи ні в Україні, якщо він не може їх знайти, а тільки казки розказує, де вони. Може вони у Києві у тещі вареники їдять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шо той Луценко пристає тільки до Закарпатців і Сала, що нема більше кого в Україні ловити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А бачили б ви як Луценко поводить себе в Києві в ресторані, то ви б дуже швидко поміняли свою думку відносно нього в негативну сторону. Такої наглості і хамства немає навіть у Ратушняка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Луценко-лице хамського чиновництва. Приїздив в Ужгород "перевірити" соціаліста Гісема і виявилося все добре. Тюрьма за Луценком плаче, бо сам приховує бандитів, які пішли до социків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти оля це бачила?? Я тобі не вірю! Це все одно, що сказати - в тебе син крадій, а потім доказуй всім, що насправді в тебе дочка. Мені здається Луценку краще поцікавитись, як ці особи які розшукуються змогли особисто написати в ЦВК заяву про намір балатуватись!!! Вони ж виїхали з країни!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Звідки ти знаєш виїхали вони з країни чи ні , це проста піар-акції Луценко, він же любить себе хвалити як він бореться зі злочинністю. А про ресторан мої знайомі розповідали, якщо хочеш дізнаюся назву і номкр авто, на якій він приїзджав.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В країні їх немає. Є проїздні документи про виїзд з країни і прибуття в в іншу країну. Крім цього, іх розшукує інтерпол - міжнародний розшук який не підконтрольний Луценку. Дякуючи інтерполу, можна визначити чітко в якій країні ці особи знаходяться. Інша річ пошук в цій країні, яким займаються тамтешні правоохоронці.І луценко справді на відміну від попередників бореться з злочинністю, але зрозумійте, міліція орган дізнання, він в основу виявляє злочини, встановлює особу злочинів і передає прокуратурі. Тому він їх усіх ішукає. Більше віри тобі оля!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти хоч раз бачив ті документи, хоч на одному сайті, чи може їх Луценко показував, який вміє і любить всі таємниці слідства роголошувати. Пусті твої слова без доказів. А начальник інтерполу України підпорядковується Луценку, дістає від нього звання і все таке інше, а тому і подає в розшук на того, кого скаже Луценко чи Генпрокуратура. І чомусь крім Боделана і Бакая всі з нашої області. Може старі "обіди".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чого це вічно Луценко кричить за розшук, якщо справи по них в Генпрокуратурі, яка працює по справах. Що Луценко ходить знайомитись зі справами у вищестоящий орган, який наглядає за міліцією знайомитись зі справами. Луценка тоді в тюрму.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну каштаново дає. Якщо посадові особи інтерполу України, не підпорядковуються Луценку, а Генпрокуратура розслідує справи, то при чому тут Луценко. Вічно лізе не в свої справи і розказує всім що треба робити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди, прочитайте інтернет-газету Українська правда статтю "Луценка затягають по судах" Типовий приклад чергової брехні Луценка. Кожен день на нього подають в суди і виграють. То чи можна вірити такій людині, чи то треб авалити все на суддів, що вони всі корумповані, а Луценко ні, він просто любить поговорити на публіку

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Умники, Інтерпол це міжнародна міліція розшуку. Вона існує в кожній країні, яка підпише домовленості і візьме на себе виконувати загальні міжнародні умови розшуку, що декларує ця організація. Розшукує Їх бо за законом це його обовязок. А ви в своїх нікчемних догадках все перекручуєте, обріхуєте і заводите в оману. Якщо не знаєш то узнай а потім гарлапаньте на всю гортанку. Справи в Генпрокуратурі, Але розшук Слава проводить міліція. А чому вісі Підозрілі з Закарпаття, то в цій статті вибір випав на них... А вам все погано і погано. Так робіть щось, а то тільки критикуєте. Звісно ви б зробили краще,і що ж там ті нікчеми порівняно з вами!!! Так при вас і при мені появились такі Сало, Варцабы и Дидыка. Мені вже за себе соромно. А ви ще їх оправдовуєте? Ех, погані наші справи, та довіку будемо топтатись на одному місці, любі земляки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    наскільки мені відомо вже випустили всіх по справам виборів та "авангарду", -Дернового, Дядченка, Русина , Різака. Чому людина, яка не підтримує погляди помаранчевих повинна сидіти в Сізо декілька місяців, а потім її випускають як в нічому не бувало. А хто би не виїхав за кордон? навіщо позоритись, сидіти пару місяців нізащо, бо не був на виборах за Ющенка. Я б теж виїхав на деякий час, бо справи заказні. Балога та Рата накінець роблять що хочуть, не боячись вищевказаних людей. Свого досягли. А тепер ви на вних всі прете. Ви ж самі їм допомогли.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я згоден, що Інтерпол міжнародна організація, але в український осередок подав їх у розшук.Інтерполу по барабану кого шукати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти думаєш в інтерполі сидять ідіоти? Закази вони не приймають. Є процедура, неймовірна процедура оголошення людини в розшук через Інтерпол, куди мене, тебе за те, що я не ходив голосувати однозначно не занесуть. Є тяжкі злочини, як правило в основному в україні це завдання шкоди державі на ену суму. Чому в статті Перераховують тільки частину тих кримінальних статтей по яким порушено кримін. справи, мені незрозуміло. А по справі "авангард" Нікого не випустили. Дали чалому умовно три роки. Прокуратура апеляцію не подала. Це зроблено тому, що чалий здав Різака! Але потерпілі вже подали апеляцію. Чалий нікуди не дінеться, крім того він ще фігурує в десятках справ. в тому числі і на довічне увязнення.Перед виборами завжди важко працювати, кожне слово, вчинок зустрічають люди з істерикою. Причина це недовіра, що і зрозуміло. Потрібні зміни у свідомості, я щасливий що так багато говоримо про корупцію, такого до революції не було. Але і не треба нам клювати та перекручування істини і всіх критикувати. Мабуть Різак потішається, що ми з вами ще і дискутуємо і вже скоро ще виправдовувати його будемо. Любимо ми страдальців!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що це за риторика така Чалий здав Різака, це помаранчевітак роблять, здав значить ти тепер наш, ми за тебе. Куди ми котимось. "Неймовірна процедура" - винесення рішення судом про оголошення в розшук на подання прокуратури,а якщо слабо знайтив в Україні, то давайте подамо в міжнародний розшук на всякий випадок. Так. Щодо Чалого, - так, дали умовно, справа відносно нього одна і всі 33 епізоди спростовані крім одного, по якому дали умовно. Тобто дали народу порадуватись що, ось, наше правосуддя засудило злочинця. А газети Барви та Рати розкрутили тему.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Здав" це жаргон! Мається на увазі дав показання за якими можна зібрати докози на організатора і заказчика в серії злочинів, а саме на Різака і подібних. Процедура справді клопітка для міжнародного розшуку, постанови суду ще недостатньо і крім того потрібні докази, що підозрюваний виїхав з країни. Щодо чалого, спростовано справді ряд епізодів, слідчі завжди подають побільше епізодів, розраховуючи на авось.. ну це їх некомпетенція звісно. А чому це для народу порадуватись? Це, що цирк? Ти особисто частина народу радуєшся? Я особисто ні! Небуде Чалий за гратами, так і цей слідчий зі своїм міністром, генпрокурором будуть завжди засуджуватись, а то і переслідуватись. Приклад, Колишній міністр МВД, або Кравченко померший. А газетам Барви та Рати і розкручувати зі своїм смішним тиражом непотрібно, ситуаціє моніторять і більш авторитетніші видання, той же "Зеркало тижня". Првоохоронці це розуміють, але дуже ризикують заігравшись. Звинувачуючи всіх під час президеденських виборів, саме політиками для голосів, а не спеціалістами яким потрібно збирати доказову базу. Це не гриби збирати і багато, що вже і неможливо доказати. Так Луценко з компанією стали заручниками, більшість доказів "НЕПРЯМІ". а з іншої сторони можна шантажувати тих на кого є компромат! Хто його знає які ігри насправді там кояться. Але незабувайте, це досить важливо: справи то вже розглядаються в судах!! а не лежать в поличках

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    PRIVET

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    PISITY SUDA KO ZNAE MENE