ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародний аеропорт "Ужгород" збільшує кількість авіарейсів

    04 мая 2024 суббота
    44 переглядів

    З квітня 2006 року компанія «АероСвіт» планує відкрити нові щоденні внутрішні авіарейси, Ужгород-Київ, Маріуполь-Київ, Запоріжжя-Київ і Донецьк-Київ. Окрім того, протягом року заплановано збільшити кількість рейсів на середньомагістральних лініях в Будапешт, Варшаву, Прагу, Санкт-Петербург, Софію, Стамбул і Стокгольм.

    Збільшення кількості та частоти авіамаршрутів стане можливим за рахунок придбання «АероСвітом» трьох літаків «Boeing» і двох регіональних літаків «АН-148», повідомили в прес-службі авіакомпанії "АероСвіт".

    Ужгородський аеропорт: летить хоч ще низько, але впевнено
    Ужгородські авіатори набирають висоту

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До речі, в самій інформації жодного слова про те, що хтось хоче відкривати рейси саме з Ужгорода немає. Там йдеться про Україну в загальному. Тому ваш заголовок - брехливий.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панове, даруйте, а що, Київ у нас уже за кордоном? Цiкава "новина". Ви хоч трохи аналiзуте, якi заголовки ставите до тої чи iншої iнфориацiї, перш нiж публiковати її.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гостю! Одне з правил газетного заголовка: він має залучати читача, аби останній прочитав цю новину, а не пропустив. Щодо Вас, гостю, то Ви ж цю новину не пропустили: можливо, не в останню чергу, через заголовок. А щодо суті, то викладене в заголовку все ж має місце в "тілі" інформації, поданої інтернет-виданням.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І дійсно вміло заманив нас на свій сайт.А що з Мукачівським аеропортом?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знавець-любитель : з журналістської точки зору ви праві - заголовок має привернути увагу читача. Але тоді і новину починайте з цього. А так - у вас головне це рейси на Київ, а про закордон, що Ви і винесли у заголовок, згадується між іншим. Ну і посилатися на джерело варто би, якщо це не власна новина.