ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Коновалюк: "Найкращі інвестиції — це інвестиції в людину!"

    31 мая 2024 пятница
    43 переглядів

    Вчора та сьогодні на Закарпатті перебуває лідер політичної партії «Трудова Україна» народний депутат України Валерій Коновалюк.

    В Ужгороді Валерій Коновалюк мав зустріч з виборцями у приміщенні Закарпатського обласного лялькового театру відбулася зустріч В.Коновалюка з виборцями-ужгородцями. Представив свого партійного керівника голова Закарпатської обласної організації партії «Трудова Україна» Мирослав Сегедій.

    Охарактеризувавши В.Коновалюка як непересічного, харизматичного лідера, на якого рівняються однопартійці, М.Сегедій коротко зупинився на біографічних віхах останнього: В.Коновалюк народився 31 серпня 1966 року у м. Донецьку, свою трудову діяльність розпочав у 1989 року слюсарем IV розряду АТП у м.Макіївка, має дві вищі освіти — Московське вище військове командне училище (інженер) та Німецька фінансова академія (м.Мюнхен), народний депутат України 3 та 4 скликань, автор наукових праць, зокрема статей «Проблеми економічного і соціального розвитку регіону» (1997 р.), «Проблеми реструктуризації вугільної промисловості Донецької області» (1998 р.), доктор економічних наук, перший заступник голови комітету з питань бюджету Верховної Ради України.

    У своєму вступному слові Валерій Коновалюк коротко зупинився на проблемних цілях очолюваної ним політичної сили, підкресливши, що «Трудова Україна» — перша партія лейбористського типу в нашій державі та єдина партія серед розмаїтого виборчого списку, яка представляє інтереси трудовиків. «Трудова Україна» ставить за основну мету досягнення Україною рівня розвинених країн, докорінне покращення умов забезпечення конституційних прав і свобод громадян, розвиток ефективної економіки, соціальної та гуманітарної сфер, гармонійне поєднання інтересів держави з потребами громадянського суспільства.

    «Трудова Україна» робить ставку на вітчизняного виробника, що створює нові робочі місця та розвиває національний ринок праці та споживання. Партія наполягає на прийнятті Державної програми створення нових робочих місць і зниження безробіття. І це не дивно, адже В.Коновалюк є автором законопроекту «Про перше робоче місце». Валерій Ілліч взагалі вважає, що «найкращ інвестиції — це інвестиції в людину». А тому лідер «Трудової України» — за пріоритет Людини, її прав та свобод, духовних і моральних цінностей, за державницький підхід до першочергових життєвих потреб громадян України, якими є здоров’я і праця, зарплата та освіта, житло і пенсія, врешті-решт, добробут.

    «Прийде час, — сказав В.Коновалюк, — коли українці будуть не роз’єднуватись, а об’єднуватись, аби зберегти стабільність у державі. Наше ж завдання — допомогти людям організуватись задля цієї мети».

    В.Коновалюк відповів також на численні запитання присутніх. Одних вони задовільнили, інших — ні. І це нормально, адже часи, коли двох думок не могло бути в принципі, так як правильною була тільки одна — «керівної і спрямовуючої», давно минулися...

    Сьогодні по обіді лідер «Трудової України» відбув у Мукачево, де у ці хвилини проходить його зустріч із виборцями.

    ***

    Нагадаємо, що на Закарпатті партія «Трудова Україна» висунула своїх кандидатів у депутати рад різних рівнів. Так, у першій п’ятірці до обласної ради керівник закарпатських трудовиків Мирослав Сегедій, перший заступник голови правління ВАТ «Закарпатгаз» Василь Фізер, директор Закарпатського обласного державного підприємства теплових мереж Олександр Доценко, завідуючий терапевтичного відділення Свалявської центральної районної лікарні Валерій Котляров та директор регіональної філії однієї із страхових компаній України Михайло Фомічов. А в списку трудовиків до Ужгородської міської ради першими йдуть голова Ужгородської міської партійної організації Олексій Слободянюк, приватний підприємець Катерина Мандрик, адвокат, член Спілки адвокатів України Володимир Дурдинець та Владислав Самош.
    Закарпатська "Трудова Україна" визначилася з першою п’ятіркою кандидатів у депутати обласної ради
    Закарпатські "трудовики" підтримують рішення Х-го позачергового з’їзду партії
    Завтра в Ужгороді відбудеться позачергова конференція Закарпатської обласної організації політичної партії "Трудова Україна"
    Валерій Коновалюк: Сівкович шантажує Ющенка, а Секретаріат Президента відновлює "телефонне право"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ppp

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Талановитий політик і перспективний!Але не сьогодні бо все купується за гроші яких у Коновалюка нема.А все рівно бажаю успіху