ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олег Гаваші: "Я з самого початку говорив, що підтримую Президента!"

    06 мая 2024 понедельник
    15 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася прес-конференція голови Закарпатської ОДА, керівника обласного осередку ПРП Олега Гаваші, який повідомив журналістам, що не розчарований результатом, який набрала ПРП в регіоні – 0,8%. «З такого результату ніхто трагедії не робить. Мета була: провести вибори чесно і демократично. Це завдання виконано», – зауважив губернатор.«Я з самого початку говорив, що підтримую Президента, – зазначив О.Гаваші. – Більшість закарпатців проголосувала за «Нашу Україну». У той же час ви бачили, що ПРП практично не вела агітації. На загальному результаті відобразився і розкол на місцевому рівні між «Порою» і ПРП».

    Стосовно порушень у день виборів, 26 березня, то до закарпатських судів надійшло 186 скарг і заяв, повідомляє "ЗІК". 82 з них суд задовольнив, 103 – відмовив. Більшість претензій стосується виборів до місцевих рад.

    Щодо ситуації навколо БЮТ із відкликанням своїх кандидатів з прохідної частини списку до облради, то О.Гаваші повідомив, що вчора обласна ТВК відмовила бютівцям у їхньому проханні.

    «Загалом вибори в області пройшли демократично», – зауважив Олег Гаваші. – Всі політичні сили мали вільний доступ до ЗМІ, можливість вільно агітувати. Найбільшою ж проблемою виборів, як і прогнозувалось, стали списки».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні! Йшлося на прес-конференції про те, чи готовий губернатор, зважаючи на такий низький результат своєї політичної сили - піти у відставку. А зовсім не те, що ви тут пишете. Бо ці 0,8% і є оцінка діянь губернатора і його команди. До речі, в списку ПРП були і кілька голів РДА та начальник управління освіти ОДА. Не вводьте в оману своїх читачів!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ще, якщо 0,8% голосів закарпатців, отриманих на виборах - не трагедія для влади, то тоді не зрозуміло, що би мало бути трагедією. Лише тупому Гаваші не зрозуміло, що ці 0,8% і є оцінка народом його роботи в ОДА. Соромно, мав би мозги - на другий же день після проголошення результатів виборів мав подати у відставку. А у нас - "ми не робимо трагедії".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тупому Аноніму: Хто тобі дав право обзивати людей? Думаю, що Гаваші зробив досяг в житті однозначно більше, ніж ти, клоуне. Вибори справді пройшли чесно. Закарпаття має добрі економічні показники. Люди ж не голосували за ПРП (Пору, Костенка-Плюща і т.д.) по всій Україні. І не тому, що це погані партії, а для того, щоби не розпорошувати голоси...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Попику - я називаю речі своїми іменами. Що досяг Гаваші? І до чого тут це? вибори продемонстрували, як виборці оцінюють його діяння. І крапка. А далі хай хоч головою об стінку тріснеться. Мені пофіг. Що він робить в ПРП, якщо він вболіває за Нашу Україну?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Присоединяюсь к Анониму! Насчёт "достиг в жизни" - не далее, как в марте его словил УБОП на взятке в 50000$ (наш родной страдалец за Закарпатье, видно на детские дома копил!), и лично Балога его летал спасать. Кстати, его поначалу втихую отстранили от должности, возможно, уже простили (!!!). Так кто тупой?! И что он сделал для области?! Взятки за обе щеки хавал?! Место его - в тюрьме, вместе с Балогой, Гисемом, Герасимовичем, Бенцей и прочей быдлотой!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не думаю, що Гаваші тупий, але гадом він є. Усе би зробив, лиш би прогнувся перед Балогою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці, на рахунок хабара - це брехня. Брехня до виборів річ зрозуміла - боремось за владу. Брехня після виборів - це вже діагноз. Побійтесь бога, усі ми люди.