ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗАЯВА Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України

    26 июня 2024 среда
    61 переглядів

    ЗАЯВА
    Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України з приводу виступу першого секретаря Закарпатського обласного комітету СПУ Пристаї О.Д. на прес-конференції 11 квітня 2006 р.Останнім часом у деяких регіональних ЗМІ поширюється завідомо неправдива інформація щодо нелегітимності рішень та розпуску Ужгородської міської організації СПУ. Міський комітет СПУ уповноважений заявити, що подібних рішень Політрада СПУ та Закарпатська обласна організація СПУ не приймали, оскільки для подібних дій не існує жодних підстав. Натомість, на пленумі обласного комітету СПУ 8 квітня 2006 року його учасники розглядали кілька актуальних питань, серед яких обговорювалися позиції Мукачівського та Ужгородського міських комітетів СПУ щодо результатів парламентських та місцевих виборів та висловлення недовіри бюро обласного СПУ (І-й секретар ОК Пристая О.Д., секретарі Новіков В.М., Хорьков В.С., Свистак І.М., Деркач Т.С.) Серед обговорюваних питань порядку денного пленуму була також і пропозиція членів бюро обкому стосовно розпуску Ужгородської міської організації СПУ, яка не була підтримана та не голосувалася на засіданні пленуму. Тому коментарі першого секретаря ОК Пристаї О.Д. засобам масової інформації викликали здивування та нерозуміння з боку ужгородських соціалістів як такі, що не відповідають принципам демократичних засад та нормам Статуту СПУ.

    Ужгородська міська організація СПУ прийняла активну участь у виборчій кампанії 2006 року та внесла свій вклад у представництво Соціалістичної партії України у Верховній Раді України, місцевих органів самоврядування Закарпаття, в т.ч. і в Ужгородській міській раді (Ужгородська міська організація посіла 4-5 місце по результатам виборів серед місцевих організацій СПУ в Закарпатській області). Користуючись нагодою, УМО СПУ завдячує всім ужгородцям, що взяли активну участь у голосуванні 26 березня 2006 року та тим виборцям, які підтримали Соціалістичну партію України.

    А щодо окремих заяв,компроментуючих СПУ,варто зазначити, що ужгородські соціалісти аж ніяк не орієнтовані на окремих містечкових партійних функціонерів та на задоволення їх амбіцій.



    Заявляємо, що Соціалістична партія України та її Ужгородська організація є інституцією, що діє на демократичних принципах, дотримується високих ідеалів справедливості та свободи, а також намагається відповідати моральності і чесності її лідера – Олександра Мороза.



    За Соціалізм, Демократію, Прогрес!



    Прес-служба УМО СПУ



    14 квітня 2006 року

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Забули підписати заяву. Слобода і Доктор.Хто це - прес-служба? Соціалісти зробили добру справу - повиганяли таких нишпорок, як Слобода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Партії організовують лідери. Мороз є лідер. Він організував партію. Йому, допомагали, навіть залучаючи туди своїх дітей. Але у тому нічого страшного немає. Я читав "Товариш". Довго. З однієї сторони Ол.Ол-ч виглядає, як один із "народних" лідерів, якого підтримує 8,.. % тих, хто голосує. З іншої, судячи з газети, він не проти стати "дорогим Леонидом Ильичем". У "перших" - це хвороба хронічна. Судячи по його коментарах у пресі, він, його команда, як і усі "мандаринові" ошурки бояться "регіоналів", де у сферах економіки, якими вони курують, без дисципліни, як основи організації праці крупного промислового виробництва, вижити не можливо.(Прошу порівняти "Дженерал Моторз" і не найгірший радгосп у Пущі-Водиці). Мутна вода з часом осідає. І 8..% явно не голосували за "соціалістичне" сьогодня Ол. Ол-ча і ... Бач, народ то "національно-стурбованим" на виборах оцінку свою дав. По при те, у Мороза є молоді, здорові сили. Звертаюсь до них. Не перетворюйтесь ні у політиці, ні у житті у "хитрих лисів". Est modus in rebus.
    Програєте, бо їдете, поки що, на чужому, не вами заробленому авторитеті!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Назвали прізвища, а сами не підписалися! Це вже щось... Розумію їх - соромно. Не так давно розвалювали партію регіонів, зараз - СПУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Glavnaja prichina proigrasha SPU na Zakarpatje, eto skompromentiruyushchaja sebja lichnost Pristaji!! Ludi do sih por ne mogut ponjat kak mogli naznachit takogo cheloveka rukovodit oblasnoj organizazijej SPU.? Dostojnije politiki, ozenivali vso po dostoinstvu.. primer Medvedchuka., proigral UHODI! po dostoinstvu. A chto kasajetsa Slobodenyuka, ja skazhu tak.,Silnih i porjadochnih ludej vsegda staralis hajat vsakije moralnije urodi. Sergeyu ne nado pomagat jemu prosto ne nado meshat, a rezultat raboti i avtoritet jego ne zastavjat sebja dolgo zhdat.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соціалісти - прокладка "олбІ" в українській політиці. І це, власне, не проблема О. Пристая чи С. Слободянюка. Це проблема "помаранчевого" О. Мороза, який займає позицію "напів вагітного" ще з 1999-го...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    про що це ви???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородські "соціалісти" ведуть приховану гру на розкол єдності в рядах СПУ. Але,як казав А.П.Чехов- хитрість-це розум дурня.
    Залишиться дехто з них в дурнях...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олексій Пристая- відома та шановна людина,як в Мукачеві,так і в області, і за її межами. А деяких надто амбітних розкольників-зрадників справді треба гнати з партії в три шиї, особливо тих, що повзають берегами Ужа.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олекса будь добрий поверни гроші, шо позберав з людей за включення їх до виборчих списків. Серед тих кого ти надурив є добрі і порядні люди які віддали тобі останнє. І чи правда шо ти купив нового джипа лексуса який стоїть у тебе вдома в гаражі?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не знаю до чого ця заява, але соціалісти на Закарпатті пролетіли, зато, бо в кожному списку в них був лиш або директор держлісгоспу або підприємці шо працюють у лісі. Серед них майже всі сокурсники Пристаї по лісотехнічному технікуму. Разом вони винищували ліси Закарпаття протягом останніх 10 років та тепер не дивлячись на високий авторитет Мороза отримали ще доста файну оцінку закарпатців - 3% до обласної ради та й то з них пів відсотка Свистак купив у Тячівському районі вже після виборів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    О.Пристая - директор "диванної" мукачівської філії київського інституту економіки. Віддай кредит ошуканих тобою людей за останню виборчу кампанію!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ха-ха! Пристая розігнав банду Слободи, яка окупувала міську СПУ, а Слобода сердитий, бо 40 штук доларів потратив на вибори і пролетів. Але найгірше те, що цей розкол повністю зруйнквав ілюзії щодо проповідуваної соціалістами "чесості та справедливості".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слободянюк і доктор! Не трогайте чесне імя Мороза! Ви йому і в "пометки" не достойні,а пролізли в СПУ, щоб бути депутатами. Але слава богу, ви падлюки за бортом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повезло Слободянюку і Доктору! А кому то в качестве депутатов прийдется отстаивать права и интересы ужгородцев перед психически больным дибилом Ратой