ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Воловецька газокомпресорна станція потрапила до "чорного" списку

    15 мая 2024 среда
    36 переглядів

    Відповідно до постанови Верховної Ради України «Про інформування громадськості з питань, що стосується довкілля» від 4.11.2004 32169-IV та наказів Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, держуправління екоресурсів інформує про об’єкти, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні.Найбільше таких об’єктів (7) розміщено у Луганській області. У Харківській області та м Києві – по 6 об’єктів. По п’ять – у АР Крим , Сумській, Одеській, Львівській, Кіровоградській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях. У решти областях по один-два зазначені об’єкти.

    Що стосується нашого регіону, то, як повідомила прес-служба Держуправління екології в Закарпатській області, до “чорного списку” потрапила Воловецька газокомпресорна станція, що розміщена у смт.Воловець.

    Ще визначено перелік 10 об’єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля на загальнодержавному рівні. Серед них відомі ВАТ “Алчевський металургійний комбінат”, “ВАТ “Запоріжсталь та ВАТ “МК ”Азовсталь”.
    Закарпаття: Стихійні смітники стали обов’язковим "атрибутом" нашого довкілля...
    Закарпаття: Гідрохімічний аналіз вмісту важких металів у водах р.Тиса не виявив

    Закарпатці стурбовані проблемою транскордонного забруднення території України Румунією

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору