ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Хто і скільки заробив у 2005 році?

    04 мая 2024 суббота
    21 переглядів

    В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Підсумки деклараційної кампанії-2006». Про активність закарпатців у декларуванні власних доходів розповів в.о. заступника голови обласної ДПА Микола Бутенко.

    На сьогодні закарпатцями подано 4244 декларації про отримані доходи за 2005 рік, повідомив Микола Бутенко. Добровільна сума сплати підприємцями у порівняні з минулим роком збільшилась більш, як на 50%, двоє з них задекларувало чистий дохід понад 1 млн.грн., ще 117 мешканців Закарпаття отримали валовий дохід понад мільйон гривень. Сере тих, хто задекларував значні суми, є і громадянин Німеччини, який вирішив сплачувати податки в Україні через нижчі, ніж у його країні ставки. Найбільше багатих людей в Мукачеві, Ужгороді та Тячівському районі.

    Значні суми закарпатці, за даними податківців отримали від операцій з нерухомістю, інвестиційної діяльності. З числа 4 244 поданих громадянами декларацій 3926 містили витрати, заявлених до податкового кредиту. Найчастіше використовувався кредит при оплаті навчання. Сорок два закарпатці подали декларації про отримані доходи за кордоном, найсумлінніший з них повідомив про зароблені 140 тисяч гривень.

    Прийом податкових декларацій триватиме протягом цілого року, повідомляє податкова служба. Наступного року цю процедуру податківці обіцяють ще більш спростити, запровадивши послуги подання декларацій через Інтернет. Як зазначили учасники засідання, закарпатці стали більш свідомими: про свої доходи повідомляє багато тих підприємців, хто згідно із законодавством не повинен цього робити. А для тих, хто повинен і не здає декларацій вчасно передбачені штрафні санкції до 80 гривень, для підприємців — до 170 гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прокурора обворовали на миллион. Как минимум.
    Написал Геннадий Устинов
    Как сообщил пожелавший остаться анонимным источник, работающий в прокуратуре Закарпатской области, его непосредственный начальник, прокурор области Ю.Бенца написал в милицию заявление о том, что из его дома украдена дорогая вещь. Вещь эта – раритетное колье ценой в … 1 миллион гривен!
    Правда, тот же источник не смог объяснить, откуда у прокурора области, государственного советника юстиции 3-го класса Ю.Бенцы появилось такое дорогостоящее чудо ювелирного творчества. Он также не сообщил, украдено только это колье, или еще какие-либо драгоценности или имущество. Об обстоятельствах, сопутствующих краже, тоже ничего (наверное, в целях сохранения тайны следствия) не говорится. Будем надеяться, что милицейское расследование прольет свет на злостный облик негодяев, покусившихся на самое что ни на есть святое в Закарпатской области – главного ревнителя по защите законных прав и свобод граждан региона!
    Коллектив журналистов сайта www.gpu.com.ua выражает искреннее соболезнование прокурору Ю.Бенце в связи с преждевременной утратой им колье и желает ему заработать, назло всем ворам, жаждущим чужого, нажитого непосильным, праведным трудом, добра, уже как минимум два подобных колье, и ценой не 1 миллион гривен, а 1 миллион долларов США каждый!
    P.S. Одновременно, коллектив журналистов сайта www.gpu.com.ua обращается к злоумышленникам, осуществившим эту гнусную кражу: покайтесь! И – за вознаграждение – поведайте «граду и миру» об обстоятельствах этого преступления. Анонимность гарантируется!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЄЄЄ!!!!!
    Як я чекав цього повідомлення!
    Патріот! Дякую за підтвердження моєї гіпотези про твій діагноз!