ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Житель Ужгорода знайшов ртуть. У підвалі власного будинку!

    26 июня 2024 среда
    33 переглядів

    Сьогодні в приватному будинку на одній з центральних вулиць обласного центру Закарпаття м.Ужгород виявлено відразу 150 г ртуті. Саму ртуть, яка знаходилася в скляній ємності, знайшов теперішній власник обійстя, який нещодавно успадкував будинок.Даючи лад в будинку, чоловік поступово дібрався до підвалу, де й знайшов колбу, в якій, як пізніше підтвердили рятувальники, знаходилося 150 г важкого металу. Про свою знахідку господар обійстя одразу повідомив правоохоронців, а ті в свою чергу оперативно-координаційний центр Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    Невдовзі до місця події для проведення демеркуризаційних робіт прибуло відділення Закарпатського зведеного загону постійної готовності, які вилучили ємність зі ртуттю та обробили приміщення, де вона знаходилася.

    Оскільки сама ртуть перебувала у щільнозачиненій ємності, що перешкоджало її інтенсивному випаровуванню, то після демеркуризаційних робіт, здійснених рятувальниками, загрози для здоров’я людей немає, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.
    У закарпатському Мукачеві розлилося 2 кг ртуті!
    Закарпатка едва не отправилась на небеса, напившись ...ртути!
    На Закарпатті демеркуризовано телевишку "Плай"
    У Закарпатському облмуздрамтеатрі знайшли ртуть!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тa нa тому Пудкaрпaтю тої ртутi кури нe клюють! Бо iншaк бы скончили, як тотa "зaкaрпaткa". Видко, што дись близько тоту ртуть либонь добывaють. Колись у дaкотрых совiцькых городaх ся говорило, што по тому, ци были якiсь дeтaлi нa "толкучцi" точно ся знaло, ци у тому городi роблять aтомну бомбу. Из сeї новины точно знaємe, што ртуть нa Пудкaрпaтю ДОБЫВAЮТЬ!