ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У пункті пропуску "Вилок" у закарпатця вилучені 1764 пачок цигарок різних марок та мікроавтобус «Фольксваген-Т 4»

    16 июня 2024 воскресенье
    49 переглядів

    На ділянці кордону Мукачівського прикордонного загону для проходження прикордонно-митного контролю на виїзд із України в пункт пропуску "Вилок", що на українсько-угорському кордоні, прибув мікроавтобус марки “Фольксваген-Т4”, яким керував громадянин України, мешканець м. Виноградово Закарпатської області.

    Прикордонним нарядом «Огляд транспортних засобів» було здійснено аналіз та оцінку ризиків даного технічного засобу марки «Фольксваген-Т4», а саме — сліди шпаклівки та свіжої краски по зовнішньому периметру даху мікроавтобусу, які свідчили про можливе втручання в конструктивні особливості автомобіля. Даний тз був виведений із загального потоку транспортних засобів та направлено на майданчик для поглибленого огляду.

    Під час поглибленого огляду транспортного засобу водій настоював на тому, що нічого прихованого не має, вів себе спокійно, але деколи знервовано.

    Після огляду салону оглядова група приступила до огляду даху мікроавтобусу за допомогою спецальних технічних засобів прикордоного контролю. Обшивка даху була виконана таким чином, що її було неможливо зняти щоб проглянути межстельовий простір.

    За допомогою спецприладів було встановлено, що під обшивкою даху знаходяться цигарки, але доступу до них із салону немає.

    Спільно з митницею було прийнято рішення зробити отвір в місті шпаклівки та покраски даху зовні з правої сторони. Після того, як було зроблено отвір розміром 400Х600 мм та вийнято ряд цигарок було виявлено що під дахом проходить металевий трос, який йде до місця водія. Таким чином було обладнано тайник в межстельовому просторі, потягнувши за трос відкривались запори, які тримали декоративну обшивку стелі і доступ до цигарок став вільний. Під декоративною обшивкою по всій ширині та довжині даху в межстельовому просторі знаходились цигарки, які виймались за допомогою скотча, яким були скріплені.

    Загалом, як повідомив "UA-Reporter.com" прес-секретар Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк, було вилучено 1764 пачок цигарок різних марок: «NEXT» - 594 пачок, «MARLBORO»-200 пачок, «MARLBORO-light»-200 пачок «LM-light»-190 пачок, «LM-super light»-40 пачок, «ПРИЛУКИ»-500 пачок, «ПРИМА-Оптима»-40 пачок.

    Загальна сума вилучених цигарок склала 3 933 гривень. Також вилучено мікроавтобус «Фольксваген-Т 4», 1996 року випуску, сума оцінки склала 20 000 гривень. Загальна сума оцінки 23 933 гривень.
    Цигарки в Угорщину через Закарпаття вивозять ...вантажівками!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору