ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фінанси для Закарпаття Ігор Кріль "вибиватиме" у Бюджетному комітеті ВР України

    21 мая 2024 вторник
    44 переглядів

    Як відомо, вчора Верховна Рада України сформувала парламентські комітети. Народний депутат від Закарпаття Ігор Кріль (фракція Блоку „Наша Україна”) увійшов до Бюджетного комітету.

    За словами Ігоря Івановича, він прагнув потрапити у цей комітет і досяг свого. „Хоча зробити це було нелегко, — зізнався народний депутат, — адже бажаючих від різних фракцій знайшлося дуже багато. Я вважаю це неабияким успіхом не стільки особисто для себе, скільки для нашої області. Адже не секрет, що Закарпаття — дотаційний регіон і вирішення багатьох місцевих проблем залежить від дотацій, передбачених у Бюджеті.

    Зокрема, зможу контролювати щоб у повному обсязі фінансувалася програма захисту від паводків. Є й багато інших невідкладних проблем, які область самотужки вирішити не може. До прикладу, нам вкрай необхідно звести кілька шкіл у різних селах, про що йшлося на моїх нещодавніх зустрічах з громадськістю Іршавщини та Свалявщини. Працюючи у Бюджетному комітеті, зможу піднімати ці питання і наполягати на виділенні коштів”, повідомляє прес-служба Закарпатського відділення НСНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору