ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На борту Ту-154, що розбився під Донецьком, перебували 159 пасажирів і 10 членів екіпажу

    12 мая 2024 воскресенье
    35 переглядів

    На борту російського літака Ту-154, що розбився в Україні, серед пасажирів були 39 дітей, у тому числі шестеро віком до двох років, повідомили в управлінні інформації МНС РФ. Всього, за даними МНС, в літаку летіли 159 пасажирів і 10 членів екіпажу.

    Серед загиблих в авіакатастрофі російського літака Ту-154, що виконував рейс Анапа-Санкт-Петербург, були іноземці, повідомив журналістам виконувач обов'язків начальника ГУ МНС по Санкт-Петербургу Леонід Бєляєв.

    "Іноземці точно були, точно з Голландії, але точніше невідомо", - сказав Бєляєв.

    За його словами, в петербурзькому аеропорту Пулково, де повинен був приземлитися літак, що розбився, для родичів загиблих в авіакатастрофі організована медична допомога. Допомогу надають 30 психологів МНС і сім бригад з Пулково.

    Також організовано підвезення гарячого харчування в аеропорт.

    Бєляєв додав, що хтось з родичів, "імовірно, залишиться в аеропорту, когось ми будемо збирати завтра о 10 годині ранку, щоб в 12 дня вилетіти до Донецька для впізнання".

    За його словами, наразі вирішується питання про надання адміністрацією Санкт-Петербурга матеріальної допомоги родичам загиблих членів екіпажу і пасажирів.

    Уламки корпусу розкидані на невеликій ділянці території. В основному вони невеликого розміру. Місце падіння оточено правоохоронцями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору