ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Організатори Синевирського фестивалю для сиріт "проштрафилися"...

    21 мая 2024 вторник
    42 переглядів

    Західноукраїнська благодійна організація Федерація скаутів "Галицька Русь" написала відкриту скаргу міністрові навколишнього природного середовища України Василю Джарти та голові Закарпатської ОДА Олегові Гаваші на організаторів благодійного фестивалю для потреб сиріт, що був проведений на березі озера Синевиру. Скаути незадоволені горами сміття, що їх після себе залишили учасники фестивалю. Про це повідомив президент Федерації Кирило Арбатов.

    "Просимо створити міжвідомчу комісію з залученням фахівців контрольно-ревізійного управління, метою якої була би перевірка доцільності проведення фестивалю такого формату і тематики на території унікальної пам'ятки природи. Які ще, крім украй засміченого озера, практичні результати були отримані внаслідок проведення заходу? Зокрема, нашу благодійну організацію цікавить, скільки потенційних батьків для сиріт із Закарпаття було знайдено в заповідному лісі за результатами фестивалю?", – відзначається у листі, повідомляє "ЗІК".

    Організація також зажадала надіслати їй фінансовий звіт, у тому числі й інформацію про спонсорів. Скаути просять міністра з'ясувати, хто з організаторів фестивалю персонально відповідав за дотримання учасниками правил поведінки на озері і притягти їх до відповідальності. І на закінчення Федерація скаутів просить заборонити проведення поблизу озера подібних заходів і відвідування пам'ятки групами понад 300 осіб.
    Закарпаття: На Міжгірщині відбувся фольклорно-етнографiчний фестиваль
    Закарпаття: Територію навколо Синевирського озера впорядкують

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору