ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юна закарпатська команда "FIRE" здобула перемогу в номінації "За національний колорит"

    29 июня 2024 суббота
    31 переглядів

    Десять незабутніх днів провели закарпатські школярі у дитячому пансіонаті “Золотий берег” на південно-західному узбережжі Чорного моря, змагаючись за звання кращої команди у знанні пожежної справи. Це право команда ужгородської гімназії „Fire” виборола у травні на обласному етапі фестивалю, який щорічно проводиться у нашому краї за сприяння рятувальників МНС та освітян, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    У Євпаторії зібралися кращі команди з 27 регіонів України, тож змагання проходили за неабиякою конкуренції. Окрім того, у складі журі знаходилися відомі актори, радіоведучі відомих київських радіостанцій FM-формату, представники професійних команд КВК, народні артисти України і звичайно ж люди, що присвятили своє життя боротьбі з вогнем, тож учасниками довелося не просто.

    Сам фестиваль проходив у двох конкурсах – ерудити пожежної справи, який складався із розминки та знання правил пожежної безпеки та конкурсу естрадних мініатюр.

    Кожна команда представила свої жартівливо-повчальні виступи. Після перегляду робіт перед журі постало дуже складне завдання – визначення переможців. Однак, як в будь-якій боротьбі є переможець та переможений. Наша ж закарпатська команда “FIRE” здобула перемогу в номінації “За національний колорит” та була нагороджена дипломами переможців фестивалю та цінними подарунками, серед яких і сучасний телевізор.

    Підводячи підсумки фестивалю журі та організатори подякували всім учасникам за дуже цікаві й дотепні виступи та побажали молоді творчих здобутків на ниві попередження пожеж та різного роду надзвичайних подій.

    Як наголосив заступник начальника закарпатських рятувальників Юрій Лебедєв, в ГУ МНС України в Закарпатській області вже починається підготовка до проведення наступного фестивалю ДЮП. Його перший етап розпочнеться в січні-лютому 2007 року із змагань команд дружин юних пожежників (ДЮП) в загальноосвітніх школах.

    - У наступному році до проведення фестивалю ДЮП ми разом з освітянами плануємо залучити обласне управління у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту і тим самим розширити коло його учасників. Тим самим ми досягнемо головної мети – сприяти поширенню основ правил пожежної безпеки серед школярів та молоді.
    У закарпатському Хусті пройшли змагання пожежників із швидкісного маневрування
    На Закарпатті "горіла" газокомпресорна станція
    Упродовж липня пожежники Закарпаття 40 разів виїжджали на гасіння сухої трави й чагарників
    На Львівщині фінішував чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору