ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вибухнув газ, є постраждалі

    04 июля 2024 четверг
    30 переглядів

    Вчора через спалах газоповітряної суміші в закарпатському селі Стеблівка Хустського району Закарпаття постраждала 81-річна жінка, дружина власника приватного обійстя, де стався вибух. Наразі 81-річна Василина перебуває в травматологічному відділенні Хустської центральної районної лікарні.

    Фото з архіву
    Фото з архіву "UA-Reporter.com".

    Згідно з висновками лікарів вона отримала опікові травми третього-четвертого ступеня важкості (найважчі), повідомляє Центр пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області. У жінки обпечені обличчя та руки.

    Як пояснюють свідки цієї події, спалах газу стався у приміщенні літньої кухні-хліву, де жінка намагалася розтопити піч з вмонтованою форсункою, що працювала на природному газі. Спочатку люди почули доволі сильний „хлопок”, а відтак коли з приміщення почав йти дим, зрозуміли, що сталося лихе.

    Спалах газоповітряної суміші призвів не тільки до травмування жінки, але й займання самої будівлі. На горищі хліва зайнялося сіно, що призвело до швидкого поширення вогню по всій площі споруди.

    Щоб ліквідувати пожежу, яка почала загрожувати поруч розташованому житловому будинку, до місця події було направлено рятувальників з селища Вишково та міста Хуст, які спинили подальше просування полум’я.

    81-річна Василина - 24 в списку закарпатців, які постраждали внаслідок опікових травм, ще 45 людей, переважно через необережне поводження з вогнем, загинули на пожежах.

    В ГУ МНС України в Закарпатській області вкрай стурбовані зростанням випадків травмування та загибелі людей на пожежах і пов’язують це з сезонним похолоданням, тому радять людям бути обережними та зважати на правила пожежної безпеки, аби не зашкодити власному здоров’ю та життю.

    Юрій ЛЕБЕДЄВ, заступник начальника закарпатських рятувальників, зауважив, що сьогодні кожна дев’ята пожежа на Закарпатті закінчується або травмуванням, або загибеллю людини, тому навряд чи потрібно шукати додаткових стимулів для того, аби дотримуватися порад пожежників. Інакше може статися непоправне...
    На Закарпатті — масові порушення при дотриманні правил користування газовими приладами
    У закарпатській Іршаві ВИБУХНУВ МАГАЗИН!
    Мукачівщина: У с.Бобовище вибухнув газ!
    У закарпатському Хусті вибухнув газ, двоє людей госпіталізовано

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору