ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Податковій міліції Закарпаття представили нового командира — полковника Івана Шведа

    21 июня 2024 пятница
    28 переглядів

    У п’ятницю, 17 листопада, в Ужгороді перший заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПА України Володимир Юрченко представив керівникам державних податкових інспекцій та структурних підрозділів податкової міліції Закарпатської області нового першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області.

    Наказом голови ДПА України на цю посаду призначено Івана Шведа. Новому командиру закарпатських податкових міліціонерів - 48 років. Іван Швед — полковник податкової міліції. У 1992 році закінчив Київську академію внутрішніх справ. З грудня 1979 року до грудня 1996 року працював у органах Міністерства внутрішніх справ України на різних посадах середнього та старшого начальницького складу. З грудня 1996 року очолював підрозділ податкової міліції Мукачівської ОДПІ, а згодом - управління податкової міліції ДПА у Чернівецькій області.

    До призначення на посаду керівника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області працював начальником регіонального відділу боротьби з корупцією в ОДПС ДПА у Автономній Республіці Крим.

    Іван Швед нагороджений нагрудним знаком "Відмінник податкової міліції", повідомляє офіційний сайт ДПА у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору